voorkom schade

Voorkom schade

Pigmentvlekken.... ineens lijken ze er te zijn. Je zorgt goed voor je huid en toch is er ineens een vlek. Hoe ouder je wordt, hoe kwetsbaarder je huid wordt. Want de kwaliteit van de huid neemt af. Denk

Vroeger smeerde ik en mijn broers ons in met een soort zonneolie. Die kon in de huid branden en daar werd je heerlijk bruin van. Een flesje met blondeer stond ernaast om onze donkere haren zomerblond te maken (wat natuurlijk nooit gelukt is) Maar die producten waren en toen en we wilden allemaal een zomergoudengloed op ons lichaam en in ons haar.

Waarom kan dit nu niet meer? Omdat de zon in kracht énorm is toegenomen. De z

Word je dan oud? Is het een ouderdomsvlek?

Nee. Een pigmentvlek is een huidbeschadiging die de zon gemaakt heeft en van buitenaf dieper je huid ingaat. Als je meer in de zon zit gaat een pigmentvlek groter worden.

 

Wat kun je ertegen doen?

Bescherming, afscherming en opbouwen van nieuwe krachtige huidcellen.

Je lichaam wil altijd herstellen. Zichzelf verbeteren en met de kennis van de Chinese Geneeskunde kun je hier invloed op uit oefenen. Dus als je last hebt van pigmentvlekken kun je er vanaf komen met een serie van cosmetische acupunctuur, om het proces een halt toe te roepen en de kwaliteit van je huidcellen te optimaliseren.

Daarnaast moet je natuurlijk voorkomen dat het nogmaals gebeurt en daarom bescherm je jezelf tegen de schadelijke stralen van de zon. Dit kan nu met een heerlijke minerale poeder spf25 (!) die ik verkoop in de praktijk.

En heb je pigmentvlekken, kun je gebruik maken van de Energy lijn om je huid te helpen herstellen.

Mijn doel is een stralend gezicht voor jou

De gouden combinatie

Zoals de zon schade aan je gezicht kan brengen en de grootste oorzaak is van pigmentvlekken. Zo zijn synthetische ingrediënten een andere boosdoener voor je huid.

Dit kun je voorkomen door je producten om te zetten naar natuurlijke producten. Dit kan voor je dag- en nachtverzorging, maar ook voor je make-up. Zeker dagelijkse make-up.

Want hoe fijn kan het zijn als make-up niet alleen bijdraagt aan een mooi gezicht, maar ook nog je huid ondersteunt of in ieder geval niet beschadigd.

Daarom kies ik al jaren voor natuurlijke zonnebrandcrème.

 

Ik ga voor een stralend gezicht, jij toch ook?

Vernieuwde formule

De zonnebrandcrème heeft een nieuwe formule gekregen, zowel in de factor 30 en factor 50. Ik ben er rg blij mee, want de witte waas is verdwenen!

Het originele zink is vervangen voor innovatief transparant zink. Het zink is nog steeds non-nano, dus het dringt niet door tot in jouw lichaam en bloedbanen. Het zink laat geen witte waas achter op de huid. Je hoeft de zonnebrandcrème niet meer tussen je vingers te wrijven, maar kan direct op de huid aangebracht worden. Daarnaast is de verpakking aangepast van 50 ml naar 100 ml. Heerlijk voor de vele zonnige dagen, maar ook al in de lente zoals nu, wanneer de zonkracht sterk is.

Ook is het niet meer nodig om de sunscreen eerst tot een olieachtige substantie te wrijven tussen je vingertoppen. De nieuwe sunscreen kun je direct op de huid aanbrengen en uitwrijven.
Het transparante zink is uitgebreid getest op allergieën en goedgekeurd voor gebruik in biologische producten.

De inhoud van de airless dispenser hebben we ook aangepast van 50 naar 100ml. Het wordt nu nog makkelijker om deze te gebruiken voor het hele lichaam.

 

Geplaatst in Uncategorized.