ontspan je ogen

Ontspan je ogen

Ontspan je ogen elke dag, het gaat je veel verlichting geven.

Hard werken

Ik merk aan mijzelf dat ik de laatste dagen veel online zit. Ik volg het nieuws, ik volg berichten van mijn collega's en heb contacten met klanten. Dus mijn aantal uren online zijn flink opgeschroefd. Manlief zit thuis en werkt op zijn geïmproviseerde werkplek. Een bureau in de woonkamer, met de gordijnen dicht, want de zon schijnt. Willen we een pauze pakken we een boek, ga ik online puzzelen of gaan we toch even Netflixen. Kortom de ogen hebben veel te verduren.

Ontspan je ogen

Na alle inspanning van je ogen is het heel fijn om dagelijks een paar keer een paar drukpunten te masseren. Hierdoor ontspan je je ogen, krijg je meer helderheid in je hoofd en gaan je ogen ook nog eens stralen, zomaar als bijproduct. Hoe fijn is dit om voor jezelf te doen. Een beetje zelfzorg, een beetje me-time. Kom tot jezelf Chilax!

Download de pdf met drukpunten voor je ogen

Gezondheid is werk in wording

Geplaatst in Gezichtsverjonging.