Inika make-up in Arnhem

Inika make up in Arnhem

Mooie, natuurlijke make-up

Inika make-up in Arnhem, een lange wens gaat in vervulling. Wil je kennis maken met Inika make-up dan ben je nu op de goede plek bij Chilax. In de praktijk kun je alle producten niet alleen zien, maar ook ervaren op je eigen huid. Is er een verschil tussen natuurlijke make-up en andere producten? Natuurlijk kan ik hierop zeggen niet, maar als je het zelf getest hebt, weet jij het ook.

Door de uitgebreide selectie van producten kan iedereen terecht bij Inika. Om een voorbeeld te geven. Wenkbrauwen. Ben je het type dat graag met een potlood aan de gang gaat. Heeft Inika een aantal mooie kleuren ontwikkeld met borsteltje aan een potlood. Maar ben je van de trend om je wenkbrauwen eerst te modelleren kan dit met de wax waarna je de wenkbrauwen in kunt kleuren met een poeder-vorm. Of kies je voor de wenkbrauwen mascara? Het maakt niet uit, alle producten zijn vertegenwoordigd.

Hormoonverstoringen door make-up

Steeds meer komen we erachter dat de hormonen in een vrouwenlichaam ontregelt kunnen worden door eten, drinken, maar ook producten die je gebruikt op de huid. De afgelopen maanden heb ik bijscholingen gehad voor vrouwenklachten. De docenten waarschuwen ons voor het effect van wat we op de huid smeren groter is dan we denken. Zonder dat we het weten brengen we dagelijks ingrediënten op onze huid aan, dat een hormoonverstoring kan beïnvloeden. Zeker als je bedenkt welke producten je jarenlang elke dag gebruikt in je make-up.  Hoeveel zal je onbewust al gesmeerd hebben?

Naast hormoonverstorende stoffen kun je ook synthetische ingrediënten smeren die de functie van je huid stilleggen en voor de lange termijn een negatief effect geven. Een voorbeeld hiervan is lippenbalsem gebruiken, omdat je droge lippen hebt. Met een natuurlijke lippenbalsem zal je lichaam herstellen, de lippen worden gevoed en je glimlach staat prachtig. Een lippenbalsem met paraffine als ingrediënt zal op het eerste gezicht een fijn effect geven. Maar paraffine sluit de huid af, hierdoor legt het de functie van bevochtigen stil en krijg je dus nog drogere lippen. Hiermee ontstaat ook wel het verslavende effect van de lippenbalsem. Want zonder kun je niet meer. Allemaal niet nodig, als je een natuurlijke lippenbalsem gebruikt. Daarom ben ik zo blij met de Inika make-up in Arnhem.

Mijn doel is een stralend gezicht voor jou

Top 3 aanraders

- Loose Mineral foundation, met spf 25. Hierdoor ben je ook in de lente en najaar wanneer de zon al zijn werk doet beschermt. Niet omdat je niet wilt verbranden, maar omdat je je huid wilt beschermen en verzorgen. Ik heb het in mijn ochtendritueel ingebouwd en gebruik het dagelijks. Het fijne aan de minerale poeder is de gelaagdheid. Doordat je het in lagen op kunt bouwen, kan het van licht dekkend naar flinke dekking gaan.

- Lippenbalsem met een kleurtje. Inika kent 6 lippenbalsems met vitamine E. Van de 6 hebben er 5 een kleurtje. Een beetje kleur op je gezicht kan je direct een andere uitstraling geven. Kom in de praktijk langs om te kijken welk kleurtje jou past.

- Mascara, óók voor de gevoelige ogen. Ben jij de vrouw die jarenlang reageert op mascara? Worden je ogen rood, krijg je korsten of jeuk van een mascara? Dan nodig ik je uit om de mascara van Inika uit te proberen. Het is zo zacht, natuurlijk en daarom geschikt voor iedereen. Ook de vrouwen met gevoelige huid rond de ogen. De mascara is in diverse soorten en kleuren te verkrijgen, zodat elke wimper goed gekleurd erop kan staan.

Inika make-up in Arnhem

Inika is een make up merk dat een groot en divers aanbod heeft van producten. Wees van harte welkom in de praktijk om kennis te komen maken met alle kleuren en soorten producten. Uit eigen ervaring weet ik dat make up op je eigen gezicht zien het beste is en hoe je bv losse poeder aan kan brengen, zonder dat je toilettafel onder zit. Ik geef je graag praktische tips. Wil je alvast weten wat er allemaal te krijgen is, klik hier.

*Omdat ik make-up altijd op mijn eigen gezicht wil zien en de substantie wil voelen, gaan niet alle producten de webshop in. Als je weet welke producten je wilt hebben is het geen probleem om een pakketje met de post op te sturen.

Ik ga voor een stralend gezicht, jij toch ook?

Geplaatst in Uncategorized.