Ik ga voor de mooiste versie van mijzelf, jij ook?

De mooiste versie van mijzelf, dat wil ik zijn. Onze persoonlijkheid en levenswijsheid staan op ons gezicht geschreven met wallen, rimpels en kuiltjes. Maar teveel oneffenheden leiden juist af van onze innerlijke schoonheid. Maak jezelf weer zichtbaar zoals je werkelijk bent.

Elke keer wanneer iemand het gezicht van vroeger in de spiegel herkent is voor mij een feestje. Voor jou een feest van herkenning. Jouw karakter zien, jouw specifieke gezichtskenmerken, alleen dan in een stralendere versie. Dat gun ik je.

 

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Gezichtsverjonging

 

Ik ben Judith Huinink, de vrouw achter Chilax en zie vaak verbaasde blikken als ik mijn leeftijd verklap. En nee, de gezonde uitstraling komt niet uit een potje met ingewikkelde crèmes. Ik gebruik de kracht van de natuur.

Doordat ik zelf in mijn leven het nodige heb meegemaakt, weet ik wat het is om er niet fris en stralend uit te zien. Een ziekte en scheiding kan je snel, jaren ouder maken, weet ik helaas uit eigen ervaring. Toen ik hersteld was, wilde ik er graag weer stralend uitzien. Na de scheiding wilde ik de rotperiode afsluiten en niet alleen goed voelen, maar ook eruit te zien als de mooiste versie van mijzelf. Dat gun ik iedereen.

 

Wanneer we gaan samenwerken

Zie je er fris en stralend uit

Is je huid niet meer droog of trekkerig

Krijg je ondersteuning met gezichtsmassage

Ervaar je de kracht van natuurlijke verzorgingsproducten

Verminderen rimpels

Wordt make-up leuk en niet een masker

Verbetert de doorbloeding in je huid

Krijg je ondersteuning met cosmetische acupunctuur

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik kwam bij Chilax terecht, omdat ik tevreden ben over mijn gezicht, maar ontevreden over de kleine rimpels, die rond mijn mond zijn ontstaan. Daar wilde ik graag van af. Toen ik voor de eerste behandeling cosmetische acupunctuur kwam vertelde ik dit ook, maar Judith gaf me de tip om een hele gezichtsbehandeling te doen en niet alleen de mondrimpels.

Op haar advies heb ik dit ondergaan en de effecten na de eerste behandelingen waren gaaf. Niet alleen zijn de rimpels rond mijn mond minder en zachter geworden, ook zag ik een ontspannen blik ontstaan bij mijn ogen. Veel frisser en jonger. Na de serie van behandelingen zie ik als resultaat dat mijn huid verbeterd is en strak, vol bindweefsel en zachte huid straalt. Mijn oogopslag is blijvend fris geworden en met de kleine naaldjes in de lippen heb ik natuurlijke botox gekregen en is mijn mond énorm veranderd. Heel fijn om er zo stralend uit te zien.

Roely   

In eerste instantie kwam ik voor het ' grote onderhoud'  maar ondertussen ben ik verslaafd aan de gezichtsmassages. Ze helpen niet alleen om er jonger uit te zien, maar ze zijn ook zalig. Ontspanning op en top! Ik weet nu niet meer of ik voor de gezichtsverjonging kom, of de ontspanning. Ik heb direct een pakket afgesloten zodat ik met regelmaat even tijd voor mijzelf inplan. Kijk er elke keer naar uit!

Muriel   

Cosmetische acupunctuur voor een stralend gezicht

Je kijkt in de spiegel en ziet er moe uit, je huid is slap en je ziet teveel rimpels. Je ontdekt wallen in je gezicht en je volle mond is langzaam aan het verdwijnen. Twijfel je of je iets aan je hangende oogleden wilt laten doen?

Een stralend gezicht is niet alleen die ene rimpel laten verdwijnen, maar ook de conditie van je huid verbeteren. Kleine rimpels laten verdwijnen en een volle mond laten verschijnen. Je diepe fronsrimpels verzachten en een open frisse blik terugkrijgen. Je gezicht een flinke oppepper geven. Gezichtsverjonging legt de nadruk op het verjongen van het gelaat zonder cosmetisch ingrijpen.

In juni word ik 53 jaar en het was de hoogste tijd voor wat extra aandacht voor mijn huid. Ik verwachte dat de rimpeltjes en rimpels wat zachter zouden worden en misschien wel zouden verdwijnen. Halverwege het traject is het resultaat is vooral breder, dan ik verwachtte. Naast dat de rimpels inderdaad verzachten en verminderen, is mijn huid steviger geworden. Ik heb kleur in mijn gezicht gekregen en mijn huid heeft weer een gezonde glans. Mijn oogwit is witter en mijn ogen stralen. De behandeling pakt het totaalbeeld van de huid  aan en daardoor ziet mijn gezicht er zachter, gezonder en jonger uit. 

Marja   

Chilax laat zien wie je bent!

Gezichtsverjonging stimuleert de bloedcirculatie, de gezichtsspieren en de productie van collageen. Behalve naar je gelaat, kijken we ook naar de balans in je lichaam, je verzorgingsproducten en make-up die je gebruikt. Elk gezicht is anders, daarom wordt een plan op maat gemaakt.

Resultaten van cosmetische acupunctuur en gezichtsmassage in vergelijking met andere behandelingen zijn subtieler en gracieuzer. Gezichtsverjonging werkt op een natuurlijke manier en kan je gezicht 5 tot 15 jaar verjongen. Je gezicht blijft in evenwicht met jouw karakter en leeftijd. Het is de algemene jeugdige uitstraling die opvalt, je ziet een verjongend effect.

Er zijn diverse verouderingsverschijnselen die behandeld kunnen worden, rimpels, hangende oogleden en hangende wangen. Vermoeide tekenen zoals wallen en donkere kringen onder de ogen worden aangepakt. De huid wordt verbeterd door een droge, vette of rode huid te balanceren en dof en bleek gelaat stralend en fris te maken. Door de behandelingen  wordt de natuurlijke balans van je huid in evenwicht gebracht en ga je weer stralen.

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Ik heb een intens leven, dat mag je zien.

Maar wél op een stralend gezicht.

Natuurlijke gezichtsverjonging is niet te vergelijken met botox, chirurgische ingrepen of fillers. Omdat het bijvoorbeeld nooit één rimpel aanpakt, maar altijd een deel van je gezicht; een zone. Door de combinatie van cosmetische acupunctuur, gezichtsmassage en natuurlijke verzorgingsproducten worden grootste natuurlijke resultaten bereikt. Kies jij natuurlijke huidverbetering?

Gezichtsverjonging wordt gerealiseerd, door middel van gezichtsverjongende massage en cosmetische acupunctuur. De massage wordt als intens ervaren. Stimulering van bindweefsel vindt plaats en de doorbloeding wordt geactiveerd. Hierbij worden afvalstoffen verwijdert. Bij acupunctuur maken we gebruik van korte microscopische naalden, die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Door de behandeling wordt cel-vernieuwing en productie van collageen gestimuleerd.

Behandeling op maat

Afhankelijk van je wensen passen we gezichtsverjonging toe op je hele gezicht, of specifieke delen van je gelaat. In het algemeen moet je rekenen op een traject met 10-15 behandelingen, die 1 of 2 maal per week worden gegeven. Het effect wordt blijvend zichtbaar na 7 behandelingen.

De kosten voor gezichtsverjonging verschillen, afhankelijk of je een gedeelte van je gezicht wil behandelen, of een totaalbehandeling wenst. Samen werken we aan een stralend gezicht.