Chilaxmethode

Nog beter dan je als was

Chilax kijkt naar huidproblemen, energieverlies, chronische klachten zoals slapeloosheid, darmklachten, allergieën, stress of seksuele problemen, en de oorzaak ervan. Chilax kijkt naar de hele mens.

Judith Huinink - ChilaxGezondheid en energie

De natuurlijke staat van de mens is gezondheid, voldoende energie en plezier. Is dat niet zo, dan zit er dus ergens een blokkade. Chilax onderzoekt waar die blokkade zit. Chilax kijkt ook naar andere factoren. Dieet. Omgeving. Werkdruk. Medicatie. Leeftijd. Met diagnostische technieken uit de traditionele Chinese geneeswijze (TCM), kinesiologie en een uitvoerig gesprek over hoe het met je gaat stellen we samen vast waar we beginnen.
Dan gaan we aan de slag. Samen. Soms preventief en ontspannend, soms om een acute klacht te verhelpen, soms om een chronische klacht aan te pakken.

Beter worden met Chilax

Niet altijd ‘lief’, want soms is het nodig om echt iets te veranderen in je leven. Anders eten, anders omgaan met spanningen, anders zitten of andere slaapgewoontes. Soms is een paar behandelingen met acupunctuur voldoende om je weer krachtig en vitaal te voelen. Soms ben je gewoon hard toe aan heerlijke ontspanning. Maar uiteindelijk word je beter met Chilax. Nog beter dan je al was. Dat is de Chilaxmethode.

Mail voor een kennismakingsgesprek

Ik ga al een jaar regelmatig naar Judith. Altijd fijn, die massages. Afgelopen week niet alleen fijn, maar ook mooi: Judith voelde feilloos aan dat er emotionele spanning opgeslagen zat tussen mijn schouderbladen. Door één aanraking kwamen bij mij de tranen. Ze paste haar massage aan, en ik voelde me op mijn gemak om dan ook maar de spanning eruit te laten stromen. Mijn ‘pijnbrok’ tussen mijn schouders was de volgende ochtend weg, fantastisch!

Lianne

Tijden lang voelde ik mij futloos. Als ik uit bed stapte was ik moe. Na een paar behandelingen bij Chilax had ik weer veel energie.

Ronald