Chilaxmethode

Nog beter dan je als was

Chilax kijkt naar huidproblemen, allergieën, energieverlies, opvliegers, hartkloppingen, stemmingswisselingen, pijnlijke en stijve spieren en gewrichten. Chronische klachten zoals slapeloosheid, stress of seksuele problemen, en de oorzaak (overgang en menstruatie) ervan. Chilax kijkt naar de hele mens.

Judith Huinink - ChilaxGezondheid en energie

De natuurlijke staat van de mens is gezondheid, voldoende energie en plezier. Is dat niet zo, dan zit er dus ergens een blokkade. Chilax onderzoekt waar die blokkade zit. Chilax kijkt ook naar andere factoren. Dieet. Omgeving. Werkdruk. Medicatie. Leeftijd. Met diagnostische technieken uit de traditionele Chinese geneeswijze, kinesiologie en een uitvoerig gesprek over hoe het met je gaat stellen we samen vast waar we beginnen. Dan gaan we aan de slag. Samen. Soms preventief en ontspannend, soms om een acute klacht te verhelpen, soms om een chronische klacht aan te pakken.

Beter worden met Chilax

Niet altijd ‘lief’, want soms is het nodig om echt iets te veranderen in je leven. Anders eten, anders omgaan met spanningen, anders zitten of andere slaapgewoontes. Soms is een paar behandelingen met acupunctuur voldoende om je weer krachtig en vitaal te voelen. Soms ben je gewoon hard toe aan heerlijke ontspanning. Maar uiteindelijk word je beter met Chilax. Nog beter dan je al was. Dat is de Chilaxmethode.

Mijn doel voor jou is meer energie, vitaliteit én een stralend gezicht

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?
caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik ga al een jaar regelmatig naar Judith. Altijd fijn, de behandelingen. Afgelopen week niet alleen fijn, maar ook mooi: Judith voelde feilloos aan dat er emotionele spanning opgeslagen zat tussen mijn schouderbladen. Door één aanraking kwamen bij mij de tranen. Ze paste de behandeling aan en gaf me massage, en ik voelde me op mijn gemak om dan ook maar de spanning eruit te laten stromen. Mijn ‘pijnbrok’ tussen mijn schouders was de volgende ochtend weg, fantastisch!

Lianne

Nooit geweten dat hormonen zoveel invloed hadden op hoe ik mij voel, totdat Judith uitleg ging geven over de overgang. Blijkbaar zit ik er in en ben ik niet depressief. Mijn negatieve gevoelens komen door de wisseling van de hormonen. Wauw, nooit over nagedacht. Ik weet dat het niet direct opgelost is, maar ik voel me een stuk opgelucht, nu ik weet waar dingen vandaan komen. De behandelingen met acupunctuur en kinesiologie laten me goed voelen.

Marjon