Energetische Morfologische Bloedtest in Arnhem

Elk lichaam geeft subtiele en minder subtiele signalen af over hoe het ermee gaat. Ben je misschien stram als je net uit bed komt? Of word je chagrijnig als je te laat eet? Droom je heftig sinds je bed op een andere plek in de kamer staat? Heb je alleen midden in de nacht opvliegers?

Er is een eenvoudige manier om snel te ontdekken wat al die signalen je te vertellen hebben. Wil je meer inzicht in de status van je lichaam wat betreft de hormonen, mineralen, vitamines, en het functioneren van je darmen? Chilax helpt je daar bij. Nieuw en als aanvulling in het aanbod van Chilax is de Energetische Morfologische Bloedtest, de EMB test.

Haal meer uit je bloed met de EMB test

Met een vingerprik neem ik wat bloed af. Dit wordt onderzocht volgens zowel de reguliere als complementaire geneeskunst. De methode die hiervoor gebruikt wordt is niet-wetenschappelijk en vervangt niet je reguliere bloedonderzoek. Maar de uitkomsten van het onderzoek geven je ineens veel inzicht in het functioneren van je lichaam.

Wat gaan we testen

De EMB test meet de reguliere waarden die ook een ziekenhuislaboratorium kan meten. Daarnaast meet de EMB test een grote hoeveelheid andere waarden in je bloed, zoals tekorten en verstoringen in voedingsstoffen, mineralen, vitamines en hormonen. Hierdoor krijg je een compleet beeld van wat je lichaam nodig heeft of niet kan verwerken. Juist die informatie geeft je vaak een logische verklaring van onbegrepen klachten waar je soms al jaren last van hebt.

Wat kun je met het resultaat van de EMB test

De EMB onderzoeksmethode geeft een aanvulling op de reguliere behandeling in de praktijk van Chilax. Aan de hand van de onderzoeksresultaten kan ik je voedingssupplementen en gedragsveranderingen adviseren waarmee je je lichaam weer in balans krijgt en je klachten verminderen of verdwijnen. De suppletie-adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Je krijgt met de test helder inzicht in het functioneren van de volgende gebieden in je lijf:

vitamines

vetzuren

gevoeligheid voor voedingsmiddelen

stress

hormonale balans

belasting van parasieten, schimmels, bacteriën en virussen

mineralen

neurotransmitters

darmen

ontstekingen

verzuring

blokkades door elektrosmog, pesticiden, vaccinaties

Nieuwsgierig geworden naar je eigen lichaam?

Stappenplan EMB-test

Stap 1. Je maakt een afspraak voor EMB-test. Je ontvangt een online vragenformulier en er wordt een fysieke afspraak in de praktijk gepland om bloed te prikken. Deze afspraak duurt 30 minuten.

Stap 2. Je bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium en onderzocht. Dit duurt ongeveer drie weken.

Stap 3. Als de uitslagen van je bloedonderzoek binnen zijn wordt er een persoonlijk advies gemaakt.

Stap 4. Je wordt uitgenodigd voor een uitgebreide bespreking van je bloedonderzoek en uitleg over je persoonlijke advies. Dit duurt 30-45 minuten. Dit kan zowel in de praktijk als online.

Stap 5. Thuis ga je aan de slag met het voedingsadvies of leefstijl advies en supplementen. Indien nodig maken we een behandelplan met acupunctuur.

Stap 6. Na vier en acht weken vindt er een evaluatie plaats om te kijken hoe het met je is.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik bleef maar onduidelijke, vage klachten houden. Dingen waar ik de vinger niet op kon leggen, maar niets te maken leek te hebben met mijn overgangsklachten. Tot Judith vertelde dat alles met elkaar te maken heeft. Dit maakte mij nieuwsgierig. Als alles met elkaar te maken heeft, mis ik dan nog iets? Een EMB test gaf antwoord op mijn vragen, samen met het advies van Judith. Ik slaap nu weer goed en mijn energie neemt toe. 

Petra

Ben je er klaar voor?

Een EMB-test bij Chilax kost € 350,- en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Aanvullende consulten worden vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.