Tarot Systeem Opstelling

live of online

De kern van omgaan met de overgang is balans vinden in je leven. Daarbij kom je er misschien achter dat je worstelt met een complexe situatie in het heden of in je verleden. Dat kan een nieuw evenwicht blokkeren. Door te onderzoeken welke gebeurtenissen harmonie voor jou in de weg staan kun je gemakkelijker de volgende stap zetten in je leven.

Gezond verstand, intuïtie en kennis

Tarot Systeem Opstelling© (TSO) is een bijzondere, nieuwe techniek die daarbij helpt. TSO verbindt de analytische en helende kracht van systeemopstellingen aan de klassieke symbooltaal van Tarot. Je gebruikt je eigen waarnemingen als instrument om je intuïtie aan te scherpen. Je twijfels, emoties, herinneringen, je doelen, de feiten en je gezonde verstand krijgen de volledige ruimte.

Doordat je inzicht krijgt in je gecompliceerde situatie creëer je direct ruimte voor verandering. Dat geeft rust. Daarom sluit een TSO-consult uitstekend aan bij het behandelen van klachten rondom de overgang. Meer ruimte voor jezelf, meer energie. Daar gaan we samen voor.

Meer informatie over Tarot Systeem Opstellingen vind je hier, waar ik ook mijn opleiding TSO volgde.

Tarot Systeem Opstelling meemaken?

Tarot Systeem Opstelling meemaken

Een Tarot Opstelling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Jij hebt geen kennis nodig van Tarot of systeemopstellingen. Als je er wel kennis van hebt, werkt dit in je voordeel. Tijdens een TSO onderzoek je zelf je situatie en krijg je nieuwe inzichten, waar je echt iets aan hebt. Je ervaart je eigen krachten, je ziet de blokkade en je ziet ook hoe je die op kunt lossen.

Wat anderen zeggen over TSO

"Ik ken mijzelf behoorlijk goed, maar tijdens de overgang liep ik vast. Mijn lichaam deed niet wat ik wilde en ik raakte steeds verstrikt in hetzelfde ongemakkelijke relatiepatroon. Door een Tarot Systeem Opstelling met Judith te doen snapte ik opeens wat mijn eigen rol daarin is. Heel fijn, want nu kan ik bepaalde dingen plaatsen en ervoor kiezen om het anders te doen. Het geeft me ruimte en rust. Wat eerst een kluwen van gedoe leek, kan ik nu zien als verschillende vragen waar ik ook nog eens een TSO voor wil doen. Ik kijk er nu al naar uit." Ceciel

Ben je er klaar voor?

Een Tarot Systeem Opstelling kost € 135,- en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Wil je er meer over weten? Neem contact met mij op.