Ga jij voor zichtbaar beter?

Je hebt al jarenlang eczeem, dat droge plekken geeft en veel jeuk. Acné dat naast pukkels ook littekens heeft gegeven en pigmentverschuivingen. Een spinnenweb op je wangen of neus door couperose ontsiert je natuurlijke schoonheid.

Veel huidproblemen hebben een relatie van binnen en buiten. Daarom is het belangrijk beide zaken mee te nemen. Je lichamelijke balans en de juiste verzorgingsproducten. Om zo te komen tot een mooie, zachte, stralende huid, zonder klachten. Daar werk ik graag samen met jou aan.

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Ik ga voor de mooiste versie van mijzelf

Huidproblemen

 

Had je me een paar jaar geleden gevraagd wat ik aan mijzelf mocht veranderen had ik gezegd, mijn huid. Niet een paar kilo's minder of zicht aan beide ogen - ik zie met één oog - maar mijn huidproblemen. Mijn huid is erg gevoelig. Breekbaar, als ik 5 minuten met een vouw in mijn sokken rondloop, krijg ik een knaller van een blaar. En al mijn hele leven heb ik last van psoriasis en jeuk.

Gelukkig werk ik zelf al jaren met kruiden, acupunctuur en de juiste verzorgingsproducten, waardoor ik mijn eigen weg heb gevonden naar een stralend gezicht. Dat gun ik iedereen!

Ik ben Judith Huinink van Chilax en de gezonde uitstraling komt niet uit een potje met ingewikkelde crèmes. Ik gebruik de kracht van de natuur.

Wanneer we gaan samenwerken

Zie je er fris en stralend uit

Vermindert jeuk en kapotte huid

Krijg je ondersteuning met supplementen

Ervaar je de kracht van natuurlijke verzorgingsproducten

Is je huid niet meer droog of trekkerig

Wordt make-up leuk en niet een masker

Zit je weer lekker in je eigen vel

Krijg je ondersteuning met acupunctuur

Ik kwam met jeuk aan mijn gezicht en benen en armen. Ik voel dat het traject niet alleen mijn gezicht goed doet, maar ook ben ik de jeuk in mijn lichaam kwijt. Ik voel dat de behandeling me goed heeft gedaan, ik voel me ontspannen en goed in mijn vel.

Francis     

Mijn hele leven ben ik al bezig om mijn huid te verbeteren. Ik heb acné en had nooit gedacht dat in de jaren dat ik bij Judith kom mijn huid nog altijd beter wordt. De littekens waren als één van de eerste dingen zacht en weg. Mijn hele huid van de wangen werd zacht. Door de acné had ik pigmentverschuivingen. Niet zo erg, want met foundation kun je dat goed wegwerken, maar elke zomer zagen we dat er steeds minder vlekken zichtbaar zijn. Dit is de eerste zomer zonder make-up. Ik had het nooit gedacht, maar ervaar vrijheid, naast een mooi gezicht. 

Rianne   

Laat zien wie je werkelijk bent

Een 'quick-fix' voor je huid is wat iedereen graag wil. Maar als je jarenlang met huidproblemen rondloopt weet je dat vermindering van je klachten al een grote verandering kan brengen. Een verademing als je een week geen jeuk hebt. Heel erg fijn als je geen drie lagen foundation hoeft te gebruiken, maar dat één laag al voldoende is. Een gevoel van vrijheid ervaren, als je huid niet meer zoveel aandacht vraagt, dat wens ik jou.

Sinds 2009 ben ik bezig met cosmetische acupunctuur, gezichtsmassages en natuurlijke verzorgingsproducten met als doel gezichtsverjonging. De wisselwerking tussen binnen en buiten fascineert mij. Alles wat met de huid te maken heeft, allergieën, de darmen maar ook de invloed van emoties op je lichaam en gezicht. Je gezondheid heeft invloed op hoe je eruit ziet.

Een stralend gezicht is grote oneffenheden verminderen en de conditie van je huid verbeteren. Kan ik je daarbij helpen?

Een fantastische en warme kennismaking gehad en een heerlijke behandeling. Judith legt je op een heel begrijpelijke manier uit hoe ze te werk gaat. Het traject is een verademing voor mijn huid en merk ook fijne veranderingen in mijn lichaam. Het persoonlijke advies over de verzorgingsproducten en supplementen vind ik fijn en is makkelijk vol te houden. Ik kijk uit naar het moment dat ik bepaalde producten kan laten staan. 

Erica   

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Ik heb een intens leven, dat mag je zien.

Maar wél op een stralend gezicht.

Bij Chilax gaan we ervan uit dat elk mens verschillend is. Daarom heeft elke vrouw met huidproblemen ook een persoonlijke en ondersteuning nodig voor haar huidklachten. We starten daarom samen een traject.

Behalve naar je gelaat, kijkt gezichtsverjonging ook naar de balans in je lichaam, je verzorgingsproducten en make-up die je gebruikt. Een optimaal resultaat wordt behaald en een betere balans van je lichaam wordt bereikt. Samen werken we aan een stralend gezicht. Judith beheerst een aantal technieken die voor diverse huidproblemen grote verjongende effecten kan bereiken. Daardoor is een persoonlijk traject makkelijk samen te stellen voor jou.

Een jong en frisse uitstraling, waarbij je wel mag zien dat ik ouder word, maar wel mooi oud. Een stralend gezicht, dat is wat ik wil en dat is wat ik jou gun. Chilax laat je stralen!

Natuurlijke gezichtsverjonging is voor jou, als je wilt werken aan een stralend, fris en jong gezicht.