Verlang jij naar tijd voor jezelf en meer plezier in je leven?

Wil jij van je sombere gevoelens afkomen?

Je partner vind je chagrijnig. Je snauwt naar je kinderen. Je beleefdheidsfilters staan wat losser afgesteld: je flapt er soms iets uit waar je later spijt van hebt, al was het wel waar wat je zei. Je bent erg sensitief. Stemmingswisselingen en depressieve gevoelens wisselen elkaar af, overgang en depressie.

80% van de vrouwen ervaart klachten tijdens de overgang. Wist je dat stemmingswisselingen en depressieve gevoelens daar ook bij horen? In de overgang gebeurt alles met meer kracht dan eerder. De term ' vrouwenklachten' dekt de lading nauwelijks. Niks aan te doen. Het is de overgang. Het is een fase die weer overgaat, daarom heet het zo. De kunst is om een nieuwe balans te vinden. Daar helpt Chilax je bij.

Elke vrouw is anders. Daarom krijg je bij Chilax puur persoonlijk advies

en een uitgebalanceerd traject om jouw overgang goed door te komen.

Kom tot jezelf Chilax

depressie en overgang

 

Verdriet, angst, geen vertrouwen hebben in je lichaam, in jezelf en in de toekomst. Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven, maar ik ben niet de enige. Iedereen maakt dingen mee in zijn leven. Iedereen heeft persoonlijke trauma's. Hierdoor kun je emotioneel en fysiek behoorlijk uit balans raken. Je geleefde leven komt langs in de overgang. In alle facetten, dat maakt het voor mij zo interessant. Het intense leven dat je hebt gehad komt langs, maar nu mag je thuiskomen bij jezelf. Dat is wat ik elke vrouw gun.

Ik ben Judith Huinink van Chilax en ondersteun vrouwen bij overgangsklachten én geef ze een stralend gezicht.

Wanneer we gaan samenwerken

Verbind je je weer met jezelf

Is het fijn met vrienden en familie

Leer je welke voeding écht bij je past

Krijg je ondersteuning met supplementen

Slaap je beter

Zit je lekkerder in je vel

Heb je altijd iemand in de buurt die je begrijpt

Krijg je ondersteuning met acupunctuur en kinesiologie

De dokter schreef antidepressiva voor, terwijl ik eigenlijk geen problemen had. Door een gesprek met Judith kwam ik erachter dat het misschien de hormonen en de overgang kon zijn. Nooit gedacht. Ik voelde mij tussen wal en schip beland. Nu ik het traject bij Chilax ben gestart, komt er weer lucht in mijn leven. 

Marianne   

De pieken en dalen uit de overgang

Het slikken van hormonen werkt niet: dat stelt de overgang uit, maar het proces waarmee de menstruatiecyclus stopt, is onvermijdelijk. Het lichaam verandert nu eenmaal. Doordat je hormoonhuishouding verandert, moet ook het ritme van al je organen aanpassen. Dat kost tijd. Een zorgvuldige ondersteuning met acupunctuur, kinesiologie en aanvullende supplementen zorgen ervoor dat je minder lastige symptomen hebt en sneller een nieuwe balans vindt. Met een aantal leefregels maak je het jezelf veel gemakkelijker. Een voedingsadvies, meer tijd voor jezelf, bijvoorbeeld werkt voor veel vrouwen goed. Daar haal je de pieken en dalen mee uit de overgang.

Ik was een kreng op mijn werk. Thuis snauw ik mijn kinderen af. Vrijen met mijn man wilde ik niet meer. Terwijl ik eigenlijk heel lief ben. Ik dacht dit is nu mijn leven? Tot Judith vertelde dat het door de verandering van balans in hormonen is. Al na één behandeling was ik weer meer mijzelf. Dat had ik na zo'n lange tijd niet verwacht.

Annemiek     

De overgang voor mij

Zelf kwam ik relatief jong in de overgang. Ik merkte dat ik al snel een ander leefritme zocht. Ik had opvliegers, mijn taille verdween, mijn haren veranderden en ik had last van breinblubber. Waar ik eerst zeven dingen naast elkaar kon doen kon ik mijn workload nu beter beperken tot drie projecten, maximaal. Ik ontdekte dat het me goed deed toe te geven aan de vermoeidheid door regelmatig lekker vroeg naar bed te gaan. Ruimte en tijd had ik nodig, maar ik was er niet aan gewend om mezelf dat te gunnen. Nu moest ik wel.

Elke vrouw is anders. Daarom krijg je bij Chilax puur persoonlijk advies

en een uitgebalanceerd traject om jouw overgang goed door te komen.

De overgang is niet maakbaar

Je kunt er wel gemakkelijker doorheen komen!

Hervind je balans samen met mij. Haal je pieken en dalen uit de overgang. Aan de hand van je eigen reactiepatronen en je lichamelijke en geestelijke symptomen vullen we jouw traject in. Ik ondersteun je om de overgang niet alleen goed door te komen maar ook, samen met jou, een waardevolle fase van je leven van te maken.