Judith Huinink - over mij

 

Ik ben Judith Huinink, de vrouw achter Chilax en zie vaak verbaasde blikken als ik mijn leeftijd verklap. En nee, de gezonde uitstraling komt niet uit een potje met ingewikkelde crèmes. Ik gebruik de kracht van de natuur en de kracht van het zelfherstellende vermogen dat elk lichaam heeft.

Doordat ik zelf in mijn leven het nodige heb meegemaakt, weet ik wat het is om er niet fris en stralend uit te zien. Een ziekte en scheiding kan je snel, jaren ouder maken, weet ik helaas uit eigen ervaring. Toen ik hersteld was, wilde ik er graag weer stralend uitzien. Na de scheiding wilde ik de rotperiode afsluiten en niet alleen goed voelen, maar ook eruit te zien als de mooiste versie van jezelf. Dat gun ik iedereen.

Judith is een vakvrouw pur-sang. Ik als cliënt sta centraal en iedere behandeling is persoonlijk en wordt op maat uitgevoerd. Een geweldig resultaat en een ontspannen gevoel.

Kim   

Een hartelijke en professionele benadering. Er wordt geluisterd en op basis van de symptomen is de behandeling op maat.

Grace   

Ik ga voor zichtbaar beter!

Sinds 2009 ben ik bezig met cosmetische acupunctuur, gezichtsmassages en natuurlijke verzorgingsproducten met als doel gezichtsverjonging. Ik help vrouwen op het gebied van de overgang, opvliegers én een stralend gezicht. De wisselwerking tussen binnen en buiten fascineert mij. Alles wat met de huid te maken heeft, allergieën, de darmen maar ook de invloed van emoties op je lichaam en gezicht. Je gezondheid heeft invloed op hoe je eruit ziet.

Chilax is mijn bedrijf en ook een beetje mijn roeping. Doordat ik jarenlang als operationeel manager in het bedrijfsleven stond, weet ik als geen ander hoe belangrijk de balans van gezondheid en energie is om goed te kunnen functioneren. De wisselwerking tussen binnen- en buitenwereld fascineert mij en met Chilax kan ik me daar helemaal aan wijden.

Mijn doel voor jou is meer energie, vitaliteit én een stralend gezicht.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Blijven studeren!

Ik ben een echte Achterhoekse: nuchter en lekker praktisch. Daarom heb ik me gespecialiseerd in technieken die gewoon werken. Ontspanning, omdat we nu eenmaal heel veel van onszelf eisen in deze wereld; dan moet je af en toe even tot rust kunnen komen. Aandacht, omdat we daar allemaal beter van functioneren. Professionaliteit, omdat ik echt iets wil kunnen betekenen voor je gezondheid.

Na mijn acupunctuuropleiding bij Shenzhou ben ik me blijven ontwikkelen. Op het gebied van natuurlijke gezichtsverjonging o.a. bij Virginia Doran en Lilian Pearl Bridges. Voor kinesiologie ga ik graag in de leer bij Huub Verlinden en volg diverse opleidingen in binnen- en buitenland over vrouwenklachten.

Ik hou ervan om te blijven leren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Zodat jij ervan kunt profiteren!

Judith werkt vakkundig en aandachtig. Ik voelde al tijdens de behandeling de rust in m’n lijf toenemen en dat gevoel is gebleven. Dank!

Rosanne