Futloos? Weinig energie? Moe?

Je hebt geen energie, je bent moe, je voelt je futloos. De dag doorkomen is soms lastig, maar op karakter lukt het je altijd. Zin moet je maken. Met je vriendinnen spreek je wel af, maar liever lag je in bed. Als je energiehuishouding uit balans is kun je op heel verschillende terreinen van je leven klachten krijgen.

Ongemak als stress, vermoeidheid, maar ook snel geïrriteerd zijn en zelfs overgewicht, driftbuien of juist over je heen laten lopen kunnen veroorzaakt worden door te weinig energie. Ook geen zin in seks of juist dwangmatig met seks bezig zijn kan voortkomen uit een verstoorde energiebalans. De kunst is om je balans te hervinden Chilax helpt je daarbij.

Elke vrouw is anders. Daarom krijg je bij Chilax puur persoonlijk advies.

Mijn doel voor jou is meer energie en vitaliteit.

Ik ga voor zichtbaar beter!

opvliegers

Doordat ik zelf het nodige heb meegemaakt, weet ik wat het is om slapeloze nachten te hebben. Uitgeput te voelen en geen energie te hebben. Na mijn ziekte was ik gezond, maar nog lang niet hersteld. Lange tijd ben ik moe geweest en had ik tijd nodig om weer op mijn oude energie-niveau te komen.

De opvliegers van de vroege overgang zorgen jaren later voor een nieuwe vermoeidheid. Ik ontdekte dat het me goed deed toe te geven aan een ander leefritme. Door regelmatig lekker vroeg naar bed te gaan. Ruimte en tijd had ik nodig, maar ik was er niet aan gewend om mezelf dat te gunnen. Nu moest ik wel.

Ik ben Judith Huinink van Chilax en ondersteun vrouwen bij vermoeidheid en gebrek aan energie.

Kom tot jezelf Chilax!

Wanneer we gaan samenwerken

Heb je meer energie

Weet je hoe je op kunt laden

Leer je welke voeding écht bij je past

Krijg je ondersteuning met supplementen

Slaap je beter

Zijn je hormonen beter in balans

Heb je altijd iemand in de buurt die je begrijpt

Krijg je ondersteuning met acupunctuur en kinesiologie

Ik sta al moe op uit bed en sleep mijzelf de dag door. Ik dacht als ik maar een betere conditie krijg wordt het beter. Dus ik begon met een pittig sportprogramma. Helaas werd ik nog meer moe. Judith vertelde me dat juist door af en toe niets te doen je op kunt laden. Daar had ik niet aan gedacht. Na al twee behandelingen voel ik me energieker. Ik kijk uit naar de rest om weer fluitend mijn bed uit te komen. 

Marieke 

Tijdenlang voelde ik mij futloos. Als ik uit bed stapte was ik moe. Na een paar behandelingen bij Chilax had ik weer veel energie.

Bianca   

De oppepper die je nodig hebt

Veel vrouwen krijgen in de overgang de behoefte om te bewijzen dat ze nog net zo fit zijn als tien jaar geleden. Niemand twijfelt daaraan. Maar jezelf uitputten in een bootcamp, of je lichaam laten uithongeren met een zwaar dieet is vooral een aanslag op je humeur. Bij Chilax help ik je graag met zachtheid te kijken naar jezelf, wie je aan het worden bent en hoe je je energie kunt verbeteren en waarborgen.

Energie en vermoeidheid staan naast elkaar en tegenover elkaar. Ben je moe, wil je je opladen. Heb je weinig energie voel je je moe. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als je hormoonhuishouding, die tijdens de overgang ervoor kan zorgen dat je vermoeidheid de overhand krijgt. Hervind je balans samen met mij. Zorg voor nachten waarin je heerlijk kunt slapen en op kunt laden. De overgang is een verandering die je graag zo soepel mogelijk doorkomt.

Elke vrouw is anders. Daarom krijg je bij Chilax puur persoonlijk advies.

Mijn doel voor jou is meer energie en vitaliteit.

Hervind je balans samen met mij. Haal je pieken en dalen uit de overgang. Aan de hand van je eigen reactiepatronen en je lichamelijke en geestelijke symptomen vullen we jouw traject in. Ik ondersteun je om de overgang niet alleen goed door te komen maar ook, samen met jou, een waardevolle fase van je leven van te maken.