DIY_boost_je_immuunsysteem

Boost je immuunsysteem

Boost je immuunsysteem, versterk je weerstand. Een blog met tips over hoe je jezelf kunt masseren om je weerstand te vergroten heb ik al met je gedeeld. Maar er is nog een manier waarop je thuis aan de slag kunt gaan om je immuunsysteem te boosten. Een collega van mij, Floor van The Nature Of Points, heeft een prachtig filmpje gemaakt waarin veel uitgelegd wordt over welke punten je met moxa kunt behandelen.

Waarom je immuunsysteem versterken?

Er is een kans dat COVID-19 ook in jouw nabije omgeving komt. Misschien is het er al. Om je lichaam zo sterk mogelijk te maken zodat je sneller kunt herstellen is het fijn je immuunsysteem te versterken.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het virus, maar ook voor de griep, verkoudheid, etc. In de praktijk werk ik dagelijks aan versterken van je immuunsysteem of balans brengen in je hormonen. Nu kun je dit thuis zelf ook doen met de moxa stick.

Boost je immuunsysteem, kijk de volledige video

Ga er zelf mee aan de slag!

Versterk jezelf in thuis quaraintane met moxa. Dit advies kun je thuis toepassen. Er is onderzoek naar gedaan en studie geeft aan dat het een effectieve methode is om je immuunsysteem te boosten.

Moxa kun je toepassen op de volgende punten: REN8, ST36 en LI4.

Waar de punten zitten, zie je in de prachtige video die mijn collega Floor Stoop van The Nature Of The Points heeft gemaakt (in het engels).  In de video legt ze precies uit hoe je het kunt doen.

Ophalen in Arnhem

Woon je in Arnhem en in de buurt, kun je een pakketje ophalen met daarin een moxa sticks en een uitleg. Hierbij de link naar de webwinkel. Laat bij opmerkingen even weten wanneer het je schikt om langs te komen. Of stuur me een berichtje op de telefoon 06-22405881.

Geplaatst in Voeding, Zelfzorg.