Een moeilijk proefmodel ben ik zelf

In de voorbereiding voor de online cursus heb ik van mijzelf voor en na foto’s gemaakt. Maar ik blijk een moeilijk proefmodel te zijn. Mijn gezicht is niet zo getekend en duidelijke voor en na foto’s rollen er niet uit. Trouw ben ik begonnen op dag 1 met de billen bloot en bij dag 6 ben ik klaar…

Waarom? Ik heb een griepvirus opgelopen en ondertussen van dit schrijven heb ik nog veel slijm in de longen zitten.  Ik slaap slecht en ik voel me allesbehalve topfit.

En toch…

krijg ik van alle kanten complimenten!

Van een moeilijk proefmodel naar rolmodel

‘Wat zie je er goed uit. Je straalt.’

‘Wat heb je toch een jong en glad gezicht, geen rimpel te bekennen.’

Complimenten die niet passen bij hoe ik mij voel, maar natuurlijk erg fijn.

En ineens weet ik waarom ik niet verder kom met de voor – en na – foto’s.

Ik hanteer de natuurlijke gezichtsverjonging voor mijzelf al jaren sinds ik de technieken ken.

Natuurlijk heb ik geen frons, want ik weet hoe ik deze kan wegmasseren en welke ontspanningsoefening ik hiervoor moet doen. Mijn plooirokje krijgt ook geen kans, want ik wil nog niet op mijn oma lijken. De couperose, genetisch aangelegd, heb ik wel maar met de reguliere behandelingen cosmetische acupunctuur van de afgelopen jaren verergert dit niet. Kortom, ik ben eigenlijk continue al de  – na – de behandeling.

 

Kan ik mijzelf als reclameblok opgooien?

Vanaf het moment dat ik dit blog schrijf, zeg ik volmondig ja! Ik ga mijzelf als reclameblok gebruiken.

een moeilijk proefmodel
[mailchimpsf_form]

Geplaatst in Archief.