Wat voor cijfer geef jij jezelf?

hoeveel energie?“Geef jezelf een cijfer voor je energie zoals hij op dit moment is, tussen de 1 en 10.”

Vaak hoor ik dan een 7 of een magere 6.

Maar jij kwam toch voor vermoeidheidsklachten bij mij?

Dus mijn tweede vraag is: “Is de 7 voor je karakter of voor je lijf?”

Gelach klinkt aan de andere kant, “Nee, dat is op karakter. Enkel voor mij lijf geef ik een 4.”
En daar kom je in een interessant werkgebied voor mij. Waarom ga je op karakter verder en doe je niet wat je lijf je aangeeft? Als je echt een 4 voelt, is het tijd om wat rustiger aan te doen en hulptroepen zoals Chilax in te schakelen. Want enkel op karakter kun je niet blijven lopen. Tuurlijk een tijdje gaat dat goed, maar van karakter loop je door tot op je tandvlees. Dat wil toch niemand? Acupunctuur is erg effectief bij vermoeidheidsklachten en brengen van balans, waardoor jij weer energie krijgt.

Wat voor cijfer geef jij vandaag aan jezelf voor je energie?

Geplaatst in Uncategorized.