Judith Huinink

Technieken die gewoon werken

 Judith Huinink - Chilax

Chilax is mijn bedrijf sinds 2009 en ook een beetje mijn roeping. Doordat ik jarenlang als operationeel manager in het bedrijfsleven stond, weet ik als geen ander hoe belangrijk de balans van gezondheid en energie is om goed te kunnen functioneren. De wisselwerking tussen binnen- en buitenwereld fascineert mij en met Chilax kan ik me daar helemaal aan wijden.

Goede gezondheid

Ik ben een echte Achterhoekse: nuchter en lekker praktisch. Daarom heb ik me gespecialiseerd in technieken die gewoon werken. Ontspanning, omdat we nu eenmaal heel veel van onszelf eisen in deze wereld; dan moet je af en toe even tot rust kunnen komen. Aandacht, omdat we daar allemaal beter van functioneren. Professionaliteit, omdat ik echt iets wil kunnen betekenen voor je gezondheid. Met mijn opleidingen – acupunctuur of TCM (Traditional Chinese Medicine) massage, gezichtsverjonging, voedingsleer en kinesiologie – durf ik je gerust te beloven dat je bij mij in goede handen bent.

Maak een afspraak om kennis te maken

“Judith kan je met haar acupunctuur behandeling in een aantal sessies helpen de gevolgen van een allergie als hooikoorts onder controle te krijgen. Als je het op prijs stelt wordt duidelijk uitgelegd waarom er op een bepaalde manier geprikt wordt. Ik heb dat als zeer prettig ervaren.” Mario