Donatie aan een geheime zuster

Een spontaan initiatief

Donatie aan een geheime zuster was vorig jaar zo leuk en hartverwarmend, dat ik jaar weer een project rond donatie aan een geheime zuster wil doen, maar dan net iets anders.

Liefde versturen aan iemand die je niet kent

Dit jaar heb ik contact gezocht met een groep waar ik een paar jaar geleden voor het eerst mee in aanraking kwam. De vrouwengroep – vrouwen met hiv uit Rijnstate. Deze groep van ongeveer 140 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 75 jaar kampt nog steeds met een groot stigma. Mensen reageren nog steeds raar op hiv en zijn er nog vele onduidelijkheden. Wist jij bijvoorbeeld dat een vrouw met hiv behandeld kan worden en zelf het virus niet meer door kan geven? Veel vrouwen zijn bang dat het bekend wordt dat ze hiv positief zijn en door de omgeving gestigmatiseerd worden. In mijn ogen een mooie groep om een donatie aan te doen.

Donatie aan een geheime zuster

Doe je mee met donatie van een geheime zuster aan een geheime zuster? Koop één cadeautje ter waarde van ongeveer € 10,- en stuur dit op naar Chilax. Tip: je kunt direct vanaf een webwinkel bestellen, dit scheelt tijd. Maar een mooi eigen pakje maken is natuurlijk ook heel leuk! Voorzie je pakje met een mooie boodschap. Doe dit vóór 20 december, dan zorg ik ervoor dat de cadeautjes bij een zuster uit de vrouwengroep terecht komt.

Pakketje o.v.v. geheime zuster opsturen naar:

Chilax
Jacob Cremerstraat 61
6821 DC Arnhem

Ik doneer liever geld

Geen tijd om een cadeautje te maken, mag je ook een gelddonatie doen. Chilax doneert een paar geschenksets van Gezichtsverjonging. Jij doet een vrijwillige donatie. Ik zorg ervoor dat de cadeautjes bij een zuster terecht komen, die het kan gebruiken om even verwend te worden. Als je dit leuk vindt, mag je geld overmaken op Nl89 ABNA 0571 0471 73 t.n.v. Chilax o.v.v. donatie geheime zuster. Hoeveel je doneert is aan jou. Zet je naam erbij of mail me een tekst wat ik bij de geschenkset kan doen. Ik ga niet vertellen aan wie ik ze geef, wel hoeveel ik er uiteindelijk weggegeven heb. Je kunt doneren tot 12 december. Dan ga ik de laatste geschenksets klaarmaken en uitdelen.

donatie-aan-een-geheime-zuster

Ik ga voor een stralende kerst. Wie laat jij stralen?

Geplaatst in Archief.