Nuud starter pack

12,50

In de overgang kan je zweet meer en anders gaan ruiken. Dit kan, zeker voor jezelf, vervelend zijn. Tijd om over te stappen op Nuud. Het is zuinig in gebruik en haalt je geurtjes weg. Het zorgt ervoor dat je lichaam kan blijven transpireren en hierdoor af kan koelen. Een persoonlijke aanrader!

Artikelnummer: NS_01 Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek zelf hoe het werkt met een Nuud starter pack

Een vegan anti-odorant die met 1 keer aanbrengen drie tot zeven dagen effectief is. Je hoeft niet bij elke douche beurt Nuud opnieuw aan te brengen.
Het Nuud starter pack zit in een bioplastic tube van suikerriet en heeft daarom geen drijfgassen of spuitbussen en is biologisch afbreekbaar.
Het is zuinig in gebruik en gaat gemiddeld 6 tot 7 weken mee.

Wat zaken op een rijtje

  • Het bevat geen aluminium, kunstmatige geurstoffen, chemicaliën of alcohol
  • Er zitten geen nanodeeltjes plastic in
  • Het sluit de poriën niet af en geeft geen vlekken in kleding
  • Het voorkomt geur door bacteriën te neutraliseren met micro zilver
  • Actief bezig zijn heeft geen effect op Nuud.

Een aantal jaren geleden heb ik het zelf voor het eerst gebruikt, omdat ik mijn lichaamsgeur, door de overgang, niet meer lekker vond ruiken. Het leek wel of mijn neus sensitiever is geworden en mijn lichaamsgeur sterker. Hiervoor wilde ik een gepaste oplossing. Omdat ik veel transpireer wilde ik graag een natuurlijk product, want ik zag mijzelf elke dag al een paar keer deodorant smeren en t-shirt vervangen. Niets bleek minder waar. Al direct met uitproberen in de eerste week was ik aangenaam verrast. Het enige waar ik last van heb gehad, is dat ik teveel gebruikte in het begin. Een persoonlijke aanrader en daarom nu ook in de praktijk te koop.