Nuud smarterpack

24,50

Als je eenmaal Nuud hebt ervaren, stap je niet zo snel over op een andere deo. In de overgang kan je zweet meer en anders gaan ruiken. Dit kan, zeker voor jezelf, vervelend zijn. Het is zuinig in gebruik en haalt je geurtjes weg. Het zorgt ervoor dat je lichaam kan blijven transpireren en hierdoor af kan koelen. Een persoonlijke aanrader!

Artikelnummer: NS_02-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Een Nuud smarterpack is gemiddeld voor 19-20 weken

In het begin kun je wat vaker de tube hebben moeten pakken. Maar hoe langer je het gebruikt, des te minder vaak je het hoeft te gebruiken. Dus niet na elke douchebeurt hoef je Nuud aan te brengen, een eye-opener voor mij. De Nuud smarterpack tubes zijn van suikerriet en is hierdoor biologisch afbreekbaar. Het bevat geen drijfgassen. Een nuud smarterpack is zuinig in gebruik en aan te raden voor het hele gezin.

Wat zaken op een rijtje van de Nuud smarterpack

  • Het bevat geen aluminium, kunstmatige geurstoffen, chemicaliën of alcohol
  • Het heeft een neutrale geur
  • Er zitten geen nano-deeltjes plastic in
  • Het sluit de poriën niet af en geeft geen vlekken in kleding
  • Het voorkomt geur door bacteriën te neutraliseren met micro zilver
  • Actief bezig zijn heeft geen effect op Nuud

Een aantal jaren geleden heb ik het zelf voor het eerst gebruikt, omdat ik mijn lichaamsgeur, door de overgang, niet meer lekker vond ruiken. Het leek wel of mijn neus sensitiever is geworden en mijn lichaamsgeur sterker. Hiervoor wilde ik een gepaste oplossing. Omdat ik veel transpireer wilde ik graag een natuurlijk product, want ik zag mijzelf elke dag al een paar keer deodorant smeren en t-shirt vervangen. Niets bleek minder waar. Al direct met uitproberen in de eerste week was ik aangenaam verrast. Het enige waar ik last van heb gehad, is dat ik teveel gebruikte in het begin. Een persoonlijke aanrader en daarom nu ook in de praktijk te koop, de nuud smarterpack.