DIY tegen opvliegers

15,00

DIY tegen opvliegers. (DIY – Do It Yourself) Een thuispakket, speciaal voor jou ontwikkeld, als je last hebt van opvliegers.

Ik leer je hoe je zelf een paar plakkers in je oren zet. Die kun je dagelijks masseren met als resultaat rustiger nachten.

Ik ga voor een Chilaxte nacht, jij ook?

Artikelnummer: CHI.13 Categorie:

Beschrijving

DIY tegen opvliegers. Een pakketje om zelf aan de slag te gaan (DIY – Do It Yourself). Een paar nikkelvrije bolletjes op stickers (de bolletjes hebben de grootte van ronde sesamzaadjes, als de sesamzaadjes rond zouden zijn) en uitgebreide uitleg. Hoe plak je de bolletjes in je oor en op welke plek.

Heb je last van opvliegers? Dan kun je dit pakketje bestellen en de bolletjes op je oren plakken.

Vrouwenklachten: overgang naar een nieuwe fase

Je hormonen zijn uit balans en dat blijft nog een tijdje zo. Tot je door de fase heen bent en je hormonen een nieuwe balans hebben gekregen. Doordat de hormonen uit balans raken kun je opvliegers krijgen. Één van de meest hinderlijke klachten bij de overgang. Opvliegers krijg je overdag en ‘s nachts. In de praktijk zet ik een paar naaldjes om balans te krijgen in de hormonen.

DIY tegen opvliegers

Jij kunt zelf ook aan de slag om je hormonen te balanceren. In de oren zitten op verschillende plekken acupunctuurpunten die je kunt stimuleren. Dit kun je doen met een naaldje, door er stevig op te drukken of met de achterkant van een pen. Heel makkelijk. Maar die pen elke keer op je oor zetten is wat lastiger. Daarom biedt ik plakkers aan waarop bolletjes zitten. Je kunt ze zelf op je oor plakken en daarna een paar keer per dag masseren. Een uitgebreide uitleg zit in het pakketje.

Kijk in zachtheid naar jezelf – juist in de overgang.