Wild Rose Deluxe gezichtsolie 30ml

30,00

Een geweldige olie voor de gevoelige en ouder wordende huid. Het werkt effectief bij pigmentvlekken en littekens.

Pigmentvlekken zijn moeilijk te behandelen, omdat het een verstoring in de huidcel is. Een aantasting door de zon dat op verschillende lagen van je huid doorgaat. 2 keer per dag 3 maanden lang de olie als verzorging gebruiken en je huidcellen vernieuwen zich.

 

Artikelnummer: 6317-30 Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

Wild Rose Deluxe gezichtsolie voor de gevoelige en ouder wordende huid. Specifiek voor pigmentvlekken en littekens.

Wat is het?

Een uitgebalanceerde luxe gezichtsolie. In het bijzonder ontwikkelt voor de gevoelige huid en de oudere huid die beschadigd is met pigmentvlekken en littekens. De geur is rijk en bloemig. De combinatie zorgt voor een verzorging en herstel van de gezichtshuid. Het wordt snel opgenomen door de huid en heeft krachtige verjongende eigenschappen.

  • Pure rose olie helpt om de roodheid in gebroken bloedvaatjes te verminderen. Het helpt ook de natuurlijke vochtbalans in je huid te herstellen.
  • Cistus (Rock Rose) is bekend voor zijn helende en verjongende effect. Het wordt vaak gebruikt bij littekens.
  • Rosehip olie werkt aan huidvernieuwing waardoor het uitermate geschikt is voor de oudere en kapotte huid. Pigmentvlekken zijn verstoringen in de opbouw van je huidcel door de zon veroorzaakt.

Wat zijn de werkzame stoffen?

Etherische oliën op basis van Petitgrain, Howood Rose, Rose Geranium, Rock Rose (Cistus), Palmarosa, Linaloe, Niaouli in een basis van Rosehip Seed en Rosehip Fruit.

Geschikt voor

De gevoelige en ouder wordende huid die beschadigd is door de zon en pigmentvlekken vertoont, maar ook uitermate geschikt voor littekens.

Gebruik

Om pigmentvlekken te behandelen is het advies om 2 keer per dag de pigmentvlekken te behandelen, 3 maanden lang. Als je in de ochtend en avond je gezicht verzorgt kan deze olie goed ingezet worden als dag- en nachtverzorging. Wrijf 5 tot 10 druppels warm tussen je handen en breng daarna aan op een schoon gezicht en decolleté. De olie hoeft niet te worden in gemasseerd, daardoor is het voldoende om de handpalmen zachtjes tegen de huid te duwen.

Je huid is opgebouwd uit drie huidlagen. De kapotte huidcellen (pigmentvlekken) werken door in alle huidlagen. Daarom lijkt het wellicht lang om de olie te gebruiken (3 maanden) maar je huidcellen door de 3 lagen heen, vernieuwt zich elke 3 maanden.