Loose Mineral Foundation spf25

45,00

Loose Mineral Foundation spf 25 is een poeder die je ook als foundation, concealer kunt gebruiken. Met als grootste voordeel een zonnefactor spf25!  De poeder is makkelijk aan te brengen met een Kabuki Brush.

Uitverkocht

Artikelnummer: NMFP Categorie:

Beschrijving

Loose Mineral Foundation SPF25

Loose Mineral Foundation spf25 is een minerale foundation voor allerlei huidtinten. Van zeer lichte huid tot donkere huid, met zowel warme als koele ondertonen. Het is een concealer, foundation en poeder ineen. Het versmelt met de huid en is gemaakt van 100% pure mineralen.

Loose Mineral Foundation is veilig voor de (ultra)gevoelige huid. Het verstopt de poriën niet. Bedek je acne, littekens, roodheid, rosacea, hyperpigmentatie of andere oneffenheden met gemak en zonder enige schade of irritatie aan je huid. Het is een hele goede basis door de natuurlijke zonbeschermingsfactor SPF25 die in mineralen zit. De foundation is verkrijgbaar in 8 kleuren en kun je uitproberen in de praktijk.

Voorkom pigmentvlekken

Door de spf25 is het een aanrader om aan je dagelijkse gezichtsverzorging toe te voegen. Zeker omdat de Uv-straling sterker wordt. 80% van de huidveroudering ontstaat door beschadiging van buitenaf. Pigmentvlekken zijn huidcellen die door de zon beschadigd zijn en donker verkleuren. Start je dag met een minerale poeder op je gezicht, nadat je de dagverzorging hebt aangebracht.

Versterk de bescherming

Als je een zonnebrand hebt aangebracht kun je afpoederen met de foundation. Het effect van de zonnebrand zal vele malen langer duren. Tenzij je overmatig transpireert is deze combinatie prima om de dag mee door te komen.

Eigenschappen

  • Hypoallergeen en dermatologisch getest
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Met SPF25 bescherming tegen Uv-straling
  • Verstopt de poriën niet en irriteert de huid niet
  • Helpt overmatig talg te voorkomen
  • Kan plaatselijk worden gebruikt  of over een vloeibare foundation
  • Vrij van alcohol, parabenen en andere chemische ingrediënten

Gebruiksaanwijzing loose mineral foundation spf25

Houdt de doos op kop en schudt wat minerale poeder in de deksel. Draai daarna het potje van de deksel en hou de deksel in de hand. Breng een kleine hoeveelheid poeder aan op de Kabuki Brush. Breng de foundation gelijkmatig aan op je gezicht. Dit kan van boven naar beneden of met ronddraaiende bewegingen. Je kunt de foundation ook meer dekkend aanbrengen, door een volgende laag met ronddraaiende bewegingen over de eerste laag te zetten. Doe dit net zolang tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Andere suggesties…