De Luxe gezichtsolie 30ml

27,50

Een uitgebalanceerde gezichtsolie, die de huid verstevigd. De olie is speciaal voor de rijpere huid is ontwikkeld met drie verschillende etherische oliën.

Artikelnummer: 5830 Categorieën: ,

Beschrijving

Deluxe gezichtsolie

Wat is het?

Deluxe gezichtsolie is een uitgebalanceerde gezichtsolie speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Door de combinatie van Inophyllum Calophyllum en drie verschillende etherische oliën is het een perfecte olie om mee te masseren. Bovendien ideaal om te gebruiken als dag- en nachtverzorging.
Roos – wordt veel in huidverzorgingsproducten gebruikt. Roos verjongt en herstelt de huid en is fantastisch voor de droge en gevoelige huid.
Jasmijn – heeft een gunstig effect op de hormoonhuishouding en daarmee op de conditie van de huid. Jasmijn is heel goed voor een droge, rijpere huid maar ook een positieve werking op de vette huid. Ylang Ylang en Centella – Ylang Ylang reguleert de talgafscheiding, Centella Asiatica stimuleert de productie van collageen en de aanmaak van nieuwe cellen.

Wat zijn de werkzame stoffen?

Etherische oliën op basis van Roos, Jasmijn, Ylang Ylang, Centella Asiatica en Inophyllum Calophyllum.

Geschikt voor

De rijpere huid. Het beste resultaat wordt bereikt door dagelijks gebruik, als alternatief voor de reguliere dagverzorging.

Gebruik

Wrijf 5 tot 10 druppels warm tussen je handen en breng daarna aan op een schoon gezicht en decolleté. De olie hoeft niet te worden in gemasseerd daarmee is voldoende om de handpalmen zachtjes tegen de huid te duwen.