Ik ga voor de mooiste versie van mijzelf jij ook?

Het mooiste aan je gezicht is het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Altijd wil je lichaam zichzelf verbeteren. Zo wordt je gezichtshuid elke 3 maanden vernieuwd met cellen. Wat als je door het gebruik van de juiste verzorgingsproducten een positieve invloed kan hebben op de kwaliteit van je cellen en dus je huid? De kracht van de Chinese geneeskunst is om een dof, oud gelaat te voorkomen.

Mijn doel voor jou is een stralend gezicht.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

100% natuurlijke producten, ik zie de kracht ervan

Wij werken met natuurlijke producten, omdat zij het beste uit je eigen lichaam naar boven halen. De producten maken aanspraak op je zelfherstellende vermogen en zo stimuleer je je lichaam de kwaliteit van je huid te optimaliseren. Voldoende vocht vast te houden, rimpels te verminderen en een stralende gloed te creëren.

Een fantastische en warme kennismaking gehad en een heerlijke behandeling. Judith legt je op een heel begrijpelijke manier uit hoe ze te werk gaat. Al na 1 behandeling zag ik een mega verschil! Mijn blik is meer open en de kleur van mijn gezicht oogt veel gezonder! Judith heeft me 2 verzorgingsproducten geadviseerd en luistert daarbij goed naar mijn dagelijkse routine en tijd. Op die manier is het gebruik ervan door mij goed vol te houden.

Selma   

 

Huidverzorging

Bij Chilax werken we met een aantal merken zoals Oshadi en Diferencia Cosmetics en Esfythé. Natuurlijke producten die het beste uit je huid naar boven halen. Zowel gezichtsoliën als gezichtscrèmes.

Om te weten welke producten ondersteuning geven aan je huid en klachten doen verminderen, testen we ze uit. Een plan op maat wordt gemaakt, waarbij we rekening houden met de conditie van je huid. Maar ook het seizoen, want een gure herfst kan wat anders vragen van je huid dan een droge, hete zomer.

Chilax laat je stralen!

Om te weten welk product het beste aansluit bij je gezicht testen we bij Chilax alle producten uit met een kinesiologische test. Hierdoor krijgt je huid elke keer de beste producten. En als je huid herstelt of verbeterd is, zie je dat je een verandering in de producten ontstaan. Jij hoeft er niet over na te denken. Ik doe dit samen met jou. Elk gezicht is anders, daarom wordt een plan op maat gemaakt.