Zichtbaar beter

 

Vele wegen leiden naar Rome

De meeste mensen kennen mij als masseur waarbij je terecht kan voor een moment van ontspanning voor jezelf, of een halve schoonheidsspecialist die op een natuurlijke wijze werkt aan gezichtsverjonging.

In de afgelopen jaren ben ik afgestudeerd acupuncturist en kinesioloog en heb ik mij meer en meer ontwikkeld als therapeut. Dit jaar ben ik bezig met een pittige studie en worstel ik met mijn imago.

 

Mijn passie ligt op verschillende vlakken.

Cosmetische acupunctuur vind ik geweldig. Om te zien hoe iemand een sluier van emotie af kan gooien en vermoeidheid en stralend, fris en jong eruit kan zien. Hoe iemand met jarenlang migraine en burn-out met behulp van acupunctuur de migraine terug heeft kunnen brengen van 4 keer per week naar 1 keer per 2 maand. Daarbij een ware gedaantewisseling ondergaat. Een patroon doorbreken bij iemand met chronische darmklachten door kinesiologie en met 4 behandelingen fluitend de praktijk uitloopt. Hoe iemand last kan hebben van allergieën en met behulp van acupunctuur en kinesiologie ineens niet meer aangepast hoeft te eten, vind ik kicken!

Vanuit alle trainingen en ondernemerschap leer je dat jij je moet focussen op één speciale doelgroep.
Dan ben je duidelijk voor de rest van de wereld.
Lastig vind ik dat.
Waar ligt dan mijn specialisme? Waar word ik warm van?
Vandaag kan ik zeggen dat ik mij bezig houdt met alles wat te maken heeft met binnen en buiten. De huid, darmen, alles wat zich openbaart aan de oppervlakte zoals allergieën, maar ook de innerlijke, niet zichtbare blokkades die vaak gekoppeld zijn aan emoties, al dan niet bewust. Niet echt een specialisme dus…

 

 

Soms vallen kwartjes laat en bij jezelf helemaal. Maar mijn kwartjes zijn gevallen!

Alle wegen leiden naar Rome.

Ik merk dat mijn passie ligt in de vage grens tussen binnen en buiten, fysiek en geestelijk, patronen en gewoontes.
Wanneer je lichaam ergens blokkeert en jij niet weet waarom, vind ik de ontdekkingsreis naar de balans van jouw lichaam fascinerend. De wegen (blokkades) die leiden naar Rome (balans).

Maar hoe ga ik dit vertalen naar mijn klanten…
Geen idee!

Van mijn klanten krijg ik terug dat ik met een fijne dosis humor en nuchterheid pragmatisch te werk ga. Hoe benoem ik dat?

Ik heb er iemand voor ingehuurd om te zoeken naar mijn woorden en heb ze gevonden.

Zichtbaar beter

Dat is waar ik mee werk. Daar ligt mijn passie.
Waar ligt die van jou?

Geplaatst in Gezichtsverjonging.