Stress compositum 30ml

22,00

Druppels die je ondersteunen bij stress. Geven je innerlijke rust en ontspanning.

Beschrijving

Kom tot jezelf Chilax!

Stress compositum is een echt huismiddel voor volwassenen en kinderen, geschikt voor vele doeleinden. Daardoor zou het in elk huishouden aanwezig mogen zijn.

Het stress compositum brengt je weer tot jezelf. Het is zowel in als uitwendig te gebruiken. Voortdurende stress, spanning, drukte en opgejaagd voelen, zetten je aan tot steeds meer doen. Eerst tot jezelf komen, komt er niet meer aan toe. De tinctuur zorgt op de eerste plaats voor een innerlijke rust, waardoor je tot jezelf kunt komen. Dit product is goed te gebruiken als eerste hulpmiddel.

Het is niet alleen geweldig bij spanning en stress, maar ook bij lichamelijke belasting. Evenals verwondingen. Daarvoor is deze tinctuur goed te gebruiken. Stress compositum brengt innerlijke rust en daardoor kom je weer tot jezelf.

Gebruik

In en uitwendig. Herstelt bij inwendig gebruik het innerlijke evenwicht. Inwendig: 10-15 druppels in water innemen. Werkt bij uitwendig gebruik kalmerend. Uitwendig: de tinctuur op de betreffende plaatsen aanbrengen.

Ingrediënten

Humulus lupulus, Valeriana officinalis, Melissa officinalis, Angelica archangelica, Althaea officinalis, Juniperus communis,Lavendula angustifolia, Crataegus laevigata, Hypericum perforatum, Galium verum, Salix alba.