Skin Balance problem skin complex

34,00

Een product dat actief de productie van talgafscheiding vermindert. Daarnaast pigmentvlekken voorkomt en ontstekingen van talgklieren tegengaat.

Artikelnummer: SB.05

Beschrijving

Skin Balance problem skin complex

De skin complex is voor de kalmering van roodheden en ontstekingen. Het reguleert een verstoorde talg- en pigmentproductie.

Het serum op basis van biologische Aloë Vera gel bevat vitamine B3 (Niacinamide). Het bevordert de stofwisseling en vochthuishouding in de huid. Verbetert de huideigen barrière functie en werkt remmend op ontstekingen, mee-eters en puistjes.

Niacinamide vermindert de samenstelling van talg en daarmee de hele talgafscheiding. Het vermindert de oxidatie van lipiden (chemische reactie van huideigen vetten met zuurstof, welke leidt tot ontstekingen), wat onstekingen van talgklieren en acné voorkomt.

Toepassingsadvies Skin Balance problem skin complex

Het serum ‘s ochtends en ‘s avond na de reiniging. Na je gezichtslotion, zuinig op de huid verdelen, vervolgens kort laten inwerken en afsluiten met een gezichtscrème. Wij adviseren de Skin Balance moisturizer, Mineral moisturizer of de Energy moisturizer.

Ingrediënten

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Beta Glucan/Pectin (Raw materials certified organic from natural essential oils)