Pure Rose toner

31,00

Pure Rose toner is een ideale gezichtslotion of tonic om je gezichtsreiniging mee af te sluiten. De producten van Diferencia zijn 100% natuurlijk.

Artikelnummer: PR.01

Beschrijving

Pure Rose toner

Pure Rose toner is een verfrissende en heerlijk ruikende gezichtslotion, op basis van wilde rozenolie en met een cocktail aan etherische oliën. Als afsluiting van de gezichtsreiniging, voor de gemengde, droge en rijpere huid.

Deze zacht ruikende gezichtslotion, met extracten uit wilde rozenbloemen en hoogwaardige biologische rozenolie, vormt een vitaliserende afsluiting van uw gezichtsreiniging. Met deze lotion ontdoet je de huid van reinigingsresten. De zuurgraad van de huid wordt geoptimaliseerd en de werkstoffen van je volgende verzorgingsproducten kunnen beter opgenomen worden. Deze gezichtslotion bevat geen alcohol en is ook voor een gevoelige huid zeer geschikt.

Toepassingsadvies Pure Rose toner

Voor gebruik schudden. ‘s Ochtends en ‘s avonds na de reinigingsmilk of -crème, de lotion op een wattenpad sprayen (5 à 6x sprayen) en hiermee de huid nareinigen. De huid is nu optimaal voorbereid voor de volgende stap in uw verzorging, (eventueel gezichtsserum en) uw gezichtscrème. Wij adviseren de Pure Rose moisturizer of de Pure Rose skin balm.

Ingrediënten

Aqua, Rosa Damascena Destillate*, Parfum, Rosa Damascena Oil* (*Raw materials certified organic) Contains: Limonene