Pure Rose eye make-up remover

24,00

Een natuurlijke oog make-up remover. Een geweldig zacht product die goed reinigt en daarnaast ook een heerlijke verzorging is voor de gevoelige huid rond je ogen.

Artikelnummer: PR. 08 Categorieën: ,

Beschrijving

Pure Rose eye make-up remover

Deze eye make-up remover met onder andere druivenpitolie, castorolie, olijfolie, jojoba olie, rozenolie en vitamine E verwijdert op een milde en efficiënte manier je oog make-up. De eye make-up remover irriteert niet de ooghuid en de ogen. Door de hoogwaardige biologische plantaardige oliën is deze remover ook zeer geschikt voor de meest gevoelige ogen. Naast reiniging is het ook een heerlijke verzorging voor de gevoelige ooghuid.

Toepassingsadvies Pure Rose eye make-up remover

Bevochtig een wattenschijfje iets met water en doe er vervolgens 4 druppels remover op. Verwijder je oogmake-up en mascara met zacht strijkende beweging. Laat de remover inweken op mascara dat waterproof is, voordat je het kunt verwijderen.

Ingrediënten

Vitis Vinifera Seed Oil, Ricinus Communis Oil, Olea Europaea Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Rosa Damascena Oil, Tocopherol Parfum (from natural oils) Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol, Benzulbenzoate