Phytofeminin 30ml

22,00

Ga voor een regelmatige, normale menstruatie. Verlicht je PMS klachten en regulier je overgangsverschijnselen.

Kom dichter bij je gevoel, zowel voor de mannen als vrouwen.

Beschrijving

Vrouw zijn

Phytofeminin als tinctuur bevordert een normale en regelmatige menstruatie. Bovendien vlakt het wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus af en ondersteunt het opgang brengen van de melkproductie na de bevalling.

Gevoelens die erbij horen

Jezelf niet toestaan dat je gevoelens hebt. Je voelt je als vrouw niet goed genoeg en vind het lastig je vrouwzijn te accepteren. Soms ontken je je vrouwzijn of vind het nadelig en moeilijk om vrouw te zijn. Deze tinctuur wordt ook gebruikt door manen, als ze hun gevoelens willen ontkennen. Mannen die hier behoefte aan hebben zijn gevoelig, maar hebben geleerd vanuit verstand te redeneren en te beslissen in plaats van hun eigen gevoel en instinct. Bij het innemen van deze druppels zal het gevoel steeds duidelijker naar voren komen. Phytofeminin maakt gevoelig.

Gebruik

3 keer per dag 15 druppels met water innemen.

Ingrediënten

Salvia officinalis, Angelica archangelica, Smilax ornata, Glycyrrhiza glabra, Lavendula angustifolia, Alchemilla vulgaris, Potentilla anserina, Crataegus laevigata, Humulus lupulus, Valeriana officinalis, Hypericum perforatum.

Let op: Dit product bevat Sint-Janskruid en kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Overleg met je arts of apotheker als je andere medicatie gebruikt, om dit te gaan gebruiken.