Phytofeminin Plus 100 ml

52,00

Phytofeminin Plus is ideaal te gebruiken als je veel last hebt van opvliegers. Door de combinatie met kinesiologie kunnen we precies afstemmen hoeveel je dosering mag zijn.

Artikelnummer: ES.08 Categorieën: ,

Beschrijving

Phytofeminin Plus is een kuur die je kan helpen tijdens de overgang. Een opvlieger kan elk moment van de dag of nacht optreden en kan slapeloosheid tot gevolg hebben. Je wordt rood, gaat zweten en als het afzwakt word je koud en rillerig.

In het gebruik zal na 2-3 weken de frequentie en de heftigheid van de opvliegers afnemen. Phytofeminin Plus bevordert het hormonaal en emotioneel evenwicht. De duur van de kuur is 3 maanden. Je kunt de kuur herhalen na een stop van 2-3 maanden.

In de praktijk hebben diverse vrouwen de kruidenkuur gebruikt en naast verbetering van de slaap, doordat er de opvliegers beperkt worden zijn ook andere dingen verbeterd. Angsten, onzekerheid, woede uitbarstingen zijn vermindert. Hoofdpijnen en duizeligheden nemen af. Kortom Phytofeminin Plus, een aanrader voor vrouwen die in de overgang zijn!

Gebruik Phytofeminin Plus

De tinctuur is inwendig voor gebruik.

Dosering

Standaard 3 x daags 15 druppels in water innemen. Het is raadzaam om de dosering te laten uittesten.

Ingrediënten

Ethanol, Aqua, Salvia officinalis, Angelica archangelica, Smilax ornata, Glycyrrhiza glabra, Lavendula angustifolia, Alchemilla vulgaris, Potentilla anserina, Crataegus laevigata, Humulus lupulus, Valeriana officinalis, Hypericum perforatum, Helianthus tuberosus, Viscum album, Chrysanthemum parthenium, Artemisia vulgaris, Urtica dioica, Mentha spicata, Cardamine pratensis, Trifolium pratense, Papaver rhoeas.