Luxe Gezichtsmassageset

27,00

Een verwennerijtje voor jou en voor je huid. Vanuit je eigen huis werken aan een stralend gezicht. Samen met dit cadeau kun je aan de slag om je eigen gezicht te masseren. Om lekker uit te proberen met verjongende en verzorgende gezichtsolie.

Beschrijving

Een luxe gezichtsmassage set van Chilax. Twee heerlijke oliën om je gezichtshuid mee te verwennen. De soepele siliconen cup is bedoeld om je gezicht zelf te masseren. Alsof je honderd kusjes krijgt.

Oshadi Deluxe Facial Oil

Is een uitgebalanceerde gezichtsolie, ontwikkeld voor de rijpere huid. De olie verjongt en herstelt de huid en reguleert talgafscheiding. Het stimuleert de productie van collageen en de aanmaak van nieuwe cellen. Daardoor ziet je huid er gladder en dus jonger uit. Een mooie dagverzorging die je nog meer laat stralen.

Moisturizing Facial Oil

Een vochtinbrengende olie geschikt voor de droge huid. Het heeft een antiseptische werking en is een natuurlijke acné behandeling. De olie werkt tegen veroudering van de huid en heeft een huidverjongend effect. Een heerlijke olie bij guur weer als extra bescherming en heel geschikt voor gezichtsmassage.

 

luxe gezichtsmassageset