Inika aanbieding Mineral Foundation spf25 én Kabuki Brush

34,00

Nieuw bij Chilax. Wellicht nieuw voor jou. Daarom een knaller van een aanbieding.

Een Loose Mineral Foundation spf 25 in combinatie met een Kabuki Brush.

Artikelnummer: NMFP-A001 Categorie:

Beschrijving

Loose Mineral Foundation SPF25

Loose Mineral Foundation spf25 én een Kabuki Brush nu als Inika aanbieding van Chilax om kennis te maken met deze mooie producten. Een minerale foundation in 12 tinten, geschikt voor de zeer lichte huid, maar ook de donkere huid. Van koele ondertoon, tot warme ondertoon. Deze foundation, concealer en poeder ineen mét zonnefactor spf25 staat al tijden op de verlanglijst en nu voor jou.

De Loose Mineral Foundation is geschikt voor de zeer gevoelige huid, rosacea, maar ook de huid die overtollig talg aanmaakt. Het bedekt littekens, roodheid, hyperpigmentatie en geeft een mooie cover voor oneffenheden. Zonder dat het schade of irratie aan je huid geeft. De foundation is verkrijgbaar in 12 kleuren en kun je uitproberen in de praktijk.

Kabuki Brush

Om deze mooie poeder aan te brengen krijg je nu bij de Inika aanbieding ook de Kabuki Brush. Deze borstel is rond, zacht, heeft veel haren en ideaal om de poeder mee aan te brengen.

Voorkom pigmentvlekken met de Inika aanbieding

Door de spf25 is het een aanrader om aan je dagelijkse gezichtsverzorging toe te voegen. Zeker omdat de Uv-straling sterker wordt. 80% van de huidveroudering ontstaat door beschadiging van buitenaf. Pigmentvlekken zijn huidcellen die door de zon beschadigd zijn en donker verkleuren. Start je dag met een minerale poeder op je gezicht, nadat je de dagverzorging hebt aangebracht.

Versterk de bescherming

Als je een zonnebrand hebt aangebracht kun je afpoederen met de foundation. Het effect van de zonnebrand zal vele malen langer duren. Tenzij je overmatig transpireert is deze combinatie prima om de dag mee door te komen.

Eigenschappen foundation

  • Hypoallergeen en dermatologisch getest
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Met SPF25 bescherming tegen Uv-straling
  • Verstopt de poriën niet en irriteert de huid niet
  • Helpt overmatig talg te voorkomen
  • Kan plaatselijk worden gebruikt  of over een vloeibare foundation
  • Vrij van alcohol, parabenen en andere chemische ingrediënten

Eigenschappen Kabuki Brush

  • Speciale vorm voor een egale dekking
  • 100% vegan en dierproefvrij

Gebruiksaanwijzing Inika aanbieding

Houdt de doos op kop en schudt wat poeder in de deksel. Draai daarna het potje van de deksel en hou de deksel in de hand. Breng een kleine hoeveelheid poeder aan op de Kabuki Brush. Verdeel gelijkmatig de foundation aan op je gezicht met ronddraaiende bewegingen, of van boven naar beneden over je gezicht. Je kunt de foundation ook meer dekkend aanbrengen, door een volgende laag met ronddraaiende bewegingen over de eerste laag te zetten. Doe dit net zolang tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.