Hyaluron skin complex

82,00

Hyaluron skin complex is dé aanrader voor de rijper huid. Anti fijn rimpels, versteviging van de huid. 100% natuurlijk product van Diferencia. Voor elk type huid, tegen veroudering.

Artikelnummer: SP.01 Categorieën: ,

Beschrijving

Hyaluron Skin Complex

Hyaluron skin complex is een anti-aging gezichtsserum met intensief Hyaluronzuur complex en fijne zijden extracten. 100% natuurlijke werkstoffen en 0% water. Hoog geconcentreerd serum voor de versteviging van de huid en de opvulling van de fijne lijntjes.

Dit serum bevat een intensief werkend Hyaluronzuur complex met directe en depot (lange termijn) werking in de huid. Bij consequent gebruik worden alle huidfuncties ondersteund. Het verbetert de elasticiteit van de huid en worden fijne lijntjes opgevuld. De toevoegingen van Melissa extract, Aloë Vera, fijne zijde extracten en witte thee laten je huid intensief verzorgen. Met als resultaat een optimaal verzorgde huid met uitstekende vochtbalans en een gladder huidbeeld. Het Hyaluron Skin Complex voelt zeer aangenaam op de huid, is geschikt voor ieder huidtype, is niet vet, trekt vlug in en plakt niet. Het helpt tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Je ondersteunt en verstevigt je huid.

Toepassingsadvies Hyaluron skin complex

Het serum breng je in de ochtend en avond na de reiniging aan op je gezicht. Zuinig op de huid verdelen, kort laten inwerken en afsluiten met je gezichtscrème. Wij adviseren de Pure Rose / Energy moisturizer (hydraterende crème) of de Pure Rose / Energy skin balm (balsem).

Ingrediënten

Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract*, Aloe Barbadensis Gel*, Alcohol, Parfum, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Silk, Camelia Sinensis Leaf Extract , Acacia Senegal Gum/Xanthan Gum, Phytic Acid (*Raw materials certified organic)