Energy toner

31,00

Artikelnummer: E.14

Beschrijving

Energy toner

Energy toner is een gezichtslotion op basis van duindoorn vruchtextract en duindoorn olie. Het is een verfrissende, kalmerende afsluiting van je gezichtsreiniging. Door deze reiniging ontdoe je je gezicht van reinigingsresten. (zie hiervoor ook het stappenplan gezichtsverzorging) De zuurgraad van je huid wordt geoptimaliseerd en de werkstoffen van je volgende verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Door de samenstelling van producten is het uitermate geschikt voor de zeer gevoelige en geïrriteerde huid. Werkt remmend op jeuk.

Ideaal om te gebruiken bij huidklachten door de processierups of zonnebrandklachten naast de zonnebrandcrème.

Toepassingsadvies toner

Schudden voor gebruik. De toner op een wattenschijfje spuiten en hiermee je huid reinigen. De huid is nu vrij van reinigingsproducten en klaar voor de volgende stap in de verzorging.

Ideaal om te gebruiken als zonnebrand, maar ook tegen de huidklachten door de processierups.

Ingrediënten

Aqua, Alcohol (de alcohol die in de Energy toner verwerkt is, droogt de huid niet uit en is van plantaardige oorsprong), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Polyglyceryl-6-Caprylate, Polyglyceryl-4-Caprate, Plyglyceryl-4-Cocoate, Plyglyceryl-6-Ricinoleate, Parfum(from natural oils) Citral, Geraniol, Limonene, Linalool