Drainage compositum 30ml

22,00

Reiniging van lichaam, afvalstoffen en ‘oude’ gevoelens. Ideaal om te gebruiken bij een voorjaarsreiniging of najaarsreiniging.

Beschrijving

Voorjaarsreiniging

Drainage compositum is ideaal om in te zetten bij een voorjaarsreiniging, voor een algemene reiniging van je lichaam. Daarnaast is het fijn om te gebruiken bij chronische klachten. Het helpt je lichaam afvalstoffen los te laten en ‘oude’ gevoelens.

Najaarsreiniging

Vroeger gaf men het huis 2 maal per jaar een grote schoonmaakbeurt, in het voorjaar en in het najaar. Met deze schoonmaak werd het huis gereinigd, de oude rommel opgeruimd en alles weer opgefrist. Net als deze reiniging van buiten hebben we ook een reiniging van binnen nodig. Het lichaam vraagt ook om de oude rommel op te ruimen en om schoon te maken. Zodat het lichaam weer fris aanvoelt en er energie is om aan de zomer of de winter te beginnen. Dit compositum is goed te combineren met de specifieke orgaandrainages. Bij elke vorm van drainage kan er in het begin van de kuur een gevoel van “niet lekker voelen” ontstaan, omdat er afvalstoffen in de bloedbaan terechtkomen om afgevoerd te worden. Bij elke vorm van drainage kunnen oude gevoelens ‘loskomen’.

Gebruik

Inwendig. Voor een algemene emotionele en lichamelijke reiniging. 20 druppels in een glas water, in de loop van de dag opdrinken.

Ingrediënten

Agrimonia eupatoria, Fucus vesiculosus, Viola tricolor, Fumaria officinalis, Achillea millefolium, Veronica officinalis, Fraxinus excelsior, Capsella bursa-pastoris, Elytrigia repens, Filipendula ulmaria, Taraxacum officinale, Rosmarinus officinalis, Prunus spinosa, Plantago lanceolata, Thymus vulgaris, Sambucus nigra, Glycyrrhiza glabra.

Let op: het kan invloed hebben op anticonceptie pillen.