Dormarosa 30 ml

22,00

Dormarosa is een kruidencombinatie die je lichaam helpt om beter in slaap te komen en ook door te slapen. Ideaal als je last hebt van slaapproblemen.

Beschrijving

Dormarosa is een tinctuur te gebruiken zowel bij problemen om in slaap te vallen als bij door slaapproblemen. Dormarosa is voor het type mens die zichzelf geen rust gunt. Denkt te moeten voldoen aan datgene wat de omgeving van hem vraagt. Hij komt vast te zitten in een eigen denkpatroon en neemt daardoor geen verantwoording voor zijn eigen leven.

Sommige mensen ervaren veel problemen met slapen. Bij sommige mensen is het moeilijk om in slaap te vallen en andere mensen hebben moeite om door te slapen. In beide gevallen is de tinctuur fijn om te gebruiken. Je gaat ervaren dat slapen beter gaat.

Gebruik Dormarosa

De tinctuur is voor inwendig gebruik. 2 x daags 20 druppels in water innemen. Bevordert een natuurlijke, gezonde nachtrust.

Ingrediënten

Angelica archangelica, Valeriana officinalis, Acorus calamus, Passiflora incarnate, Lavendula angustifolia, Althaea officinalis, Humulus lupulus, Salvia officinalis, Melissa officinalis.