DIY voor ontspanning

15,00

DIY voor ontspanning. Stimuleer een aantal punten in je oor, waardoor jij meer ontspanning krijgt. Minder angsten hebt en zorgen hoeft te maken.

Artikelnummer: CHI.11 Categorie:

Beschrijving

Acupunctuurpunten kun je niet alleen stimuleren met een naald, maar ook met de achterkant van een pen of een wattenstaafje. Dit is lastig om een paar keer per dag te doen. Daarom heb ik een speciaal pakket ontwikkeld. DIY voor ontspanning is een pakketje waar je zelf mee aan de slag kunt. (DIY- Do It Yourself). In het pakketje zitten een uitgebreide uitleg met een paar bolletjes op stickers die je zelf in je oor kunt plakken. Stimuleer de bolletjes in je oor een paar keer per dag. Je gaat je snel ‘Chilax’ voelen.

Meer ontspanning minder angst

In roerige tijden kan het lastig zijn om lekker in je vel te blijven voelen. In de bijzondere tijd waarin wij nu zitten is het niet raar dat je ‘off-dagen’ hebt. Of het besef van de week eens kwijt bent. In een korte tijd hebben we heel flexibel moeten zijn. Soms mag je hier ook even moe van zijn. Geen zin meer in hebben. Terug willen keren naar de situatie van februari. Belangrijk is om ruimte te geven aan je gevoelens en ook voor jezelf niet elke dag je programma af te hoeven draaien als je even geen zin hebt. De tijd waarin we nu samen zitten vraagt veel van ons. Daarom mag je voor jezelf ook tijd nemen om dit te verwerken. Kom tot jezelf Chilax!

Specifieke wensen

Als je denkt die ontspanning is wel wat voor mij, maar je hebt nog specifieke wensen, maak dan even een afspraak. Ik kan je telefonisch of via beelbellen op weg helpen met een gepersonaliseerd plan. Maak een afspraak en ik help je graag verder.