DIY tegen hooikoorts

15,00

DIY tegen hooikoorts

Heerlijk naar buiten wandelen. De natuur in of lopend door je wijk. Als je last hebt van hooikoorts kan het al gebeuren bij de 3e stap die je buiten zet. Een allergische aanval. Veel mensen gebruiken hiervoor anti-histamine tabletten. Maar een paar drukpunten in je oor kan ook veel verlichting geven.

Wil je een aangepast advies kan dit via een online afspraak.

Artikelnummer: CHI.14 Categorie:

Beschrijving

DIY tegen hooikoorts. Acupunctuur is al jaren effectief bij de behandeling tegen hooikoorts. Ik heb een speciaal pakket ontwikkeld waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

Omdat de acupunctuurpunten ook in je oor zitten en bekend zijn, heb ik een speciaal pakket ontwikkeld waarbij je zelf aan de slag kunt gaan.

Drukpunten in je oor

Acupunctuurpunten kunnen direct verlichting geven bij je jeukende neus, ogen en oren. Niesbuien zodra je buiten komt. Jeuk in de keel. Tranende ogen. Jeuk in de oren. Snotneuzen. Een heel scala aan klachten kent hooikoorts. Door gebruik te maken van de acupunctuurpunten in je oor, die je zelf kunt stimuleren verminder je de klachten.

DIY tegen hooikoorts

Heb je geen tijd om in de praktijk langs te komen, kun je thuis aan de slag met DIY tegen hooikoorst (DIY – Do It Yourself). In het pakketje zitten een aantal bolletjes op stickertjes die je met behulp van een uitleg zelf op je oren kunt plakken. Hierdoor kun je de acupunctuurpunten in het oor stimuleren als je klachten hebt door hooikoorts.

Gepersonaliseerd DIY pakket

Als je heftige klachten krijgt of specifieke klachten, zoals jeuk in de ogen of de oren, kun je een afspraak maken. Ik bespreek samen met jou de klachten en ga een aangepast plan maken, dat ik je toe doe komen. Hierdoor kun je heel gericht werken op jouw hooikoortsklachten.