DIY boost je immuunsysteem

15,00

Een setje om zelf aan de slag (DIY – Do It Yourself) en je eigen immuunsysteem te versterken. Met 2 moxa-sticks en een uitgebreide uitleg kun je jezelf versterken. Hierdoor heeft een ziekte minder vat op je.

Categorie:

Beschrijving

Boost je immuunsysteem met moxa door dit zelf te doen (DIY – Do It Yourself)

Moxa is een soort sigaar, gemaakt van de plant die wij kennen als bijvoet. Als je hem aansteekt smeult hij langzaam roodgloeiend. De moxa-stick wordt erg warm.

Versterken van je lichaam

Een acupunctuurpunt kun je stimuleren met een naald of met massage. Dit is wat ik dagelijks in de praktijk doe. Maar ook kun je een acupunctuurpunt versterken met warmte door moxa. Dit pakketje heb ik speciaal gemaakt voor jou, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan en je immuunsysteem kunt versterken.

Gezondheid is werk in wording

Als je weerstand groot is, kun je een gevecht tegen een virus makkelijker aan. Je lichaam is krachtiger. Vanuit de Chinese Geneeskunst wordt altijd gekeken naar alle facetten in je lichaam en hoe ze met elkaar te maken hebben. Ziek kun je worden, daarom is het fijn dat jij je lichaam kunt versterken en je weerstand kunt vergroten.

DIY boost je immuunsysteem

De handelingen zijn heel makkelijk. 3 acupunctuurpunten verwarmen. Sommige punten zitten zowel rechts als links op je lichaam, dus totaal 5 punten te verwarmen. Als je dit elke dag doet wordt je sterker. Een collega van mij Floor Stoop maakt prachtige visuele dingen over onder andere acupunctuurpunten. Ze heeft een mooie video gemaakt over deze immuun-booster. Ik heb de video in een blog gezet waardoor je makkelijk kunt zien hoe de immuun-booster werkt.

Noot voor vrouwen in de overgang: het versterkt niet je opvliegers.