Detox kruiden

27,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Detox 1 heeft een sterk reinigend effect op lever, gal en alvleesklier. Hierdoor krijg je meer energie en een stralende huid.

Detox 1

Detox 1 kent een combinatie van kruiden met als hoofdbestandsdeel curcuma ondersteunt de vetvertering dat gebeurt in de lever met behulp van de galblaas en de alvleesklier. De kruidencombinatie helpt je lichaam te ontgiften. Daarnaast optimaliseert hij de werking van de lever, galblaas en alvleesklier. Hierdoor kunnen zij na de kuur hun werk goed doen. Curcuma(geelwortel) is een kruid dat al duizenden jaren gebruikt wordt als een middel om de algehele spijsvertering te bevorderen. Curcuma ondersteunt specifiek te vetvertering en stimuleert het ontgiften van het lichaam.

Een stralende huid

Als je lichaam zijn werk optimaal kan doen, betekent het ook dat hij de afvalstoffen uit je lijf beter kan afvoeren en dit niet via je huid naar buiten toe hoeft te gaan. Detox 1 is dus naast een oppepper voor je lichaam, waardoor je meer energie krijgt, ook ideaal om te gebruiken als je wilt werken aan een stralende, frisse en jongere huid.

Gebruik

2 capsules per dag innemen. 2 keer per jaar te gebruiken als maandkuur.