Beschermende gezichtsolie 30ml

25,00

Beschermende gezichtsolie van Oshadi is een uitgebalanceerde olie die werkt aan celvernieuwing en vermindering van ontstekingen voor de probleemhuid.

Artikelnummer: 5825 Categorie:

Beschrijving

Protective Oil – beschermende gezichtsolie is een olie ideaal voor de gezonde huid. Het stimuleert een gezonde huid en mooie blos op je wangen. Bovendien geeft het een sterk verjongend effect. Aangezien cel vernieuwing wordt gestimuleerd.

Er is nog een reden waarom deze olie zo fijn is. Omdat hij ingezet wordt voor mensen met een probleemhuid. Bijvoorbeeld eczeem, couperose, maar ook huid allergieën.

Wat is het?

Een uitgebalanceerde gezichtsolie. In het bijzonder ontwikkelt voor de oudere probleemhuid. Een combinatie van Sesam -, Jojoba -, Amandel – en Abrikozen olie als basis. Daarnaast gebruikt met vier verschillende etherische oliën:

  • Lavendel – stimulatie voor cel vernieuwing
  • Rozemarijn Verbena – cel vernieuwend
  • Cajeputi (Kajapoeti) – heeft antiseptische eigenschappen. Het wordt traditioneel gebruikt voor een vettige huid en vlekken.
  • Duitse kamille – zachte etherische olie, toegevoegd vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschap. Dit is fantastisch voor een diversiteit aan huidproblemen. Niet alleen bij zeer gevoelige huid, maar ook bij allergieën en eczeem.

Wat zijn de werkzame stoffen?

Etherische oliën op basis van Sesam, Jojoba, Amandel, Abrikozen, Lavendel, Rozemarijn Verbena, Cajeputi en Duitse kamille.

Geschikt voor:

Bescherming van de gezonde huid en herstel van de probleem huid. Het beste resultaat wordt bereikt door dagelijks gebruik, als alternatief voor de reguliere dagverzorging.

Gebruik:

Wrijf 5 tot 10 druppels warm tussen je handen en breng daarna aan op een schoon gezicht en decolleté. De olie hoeft niet te worden ingemasseerd, het is voldoende om de handpalmen zachtjes tegen de huid te duwen.