Veelgestelde vragen over de online cursus

Helpt de cursus van 21 dagen ook voor een diepere frons en voorhoofdrimpels? Heb ze en ze storen me behoorlijk.
Jazeker helpt de cursus. Juist de fronsrimpel is goed aan te pakken met de gezichtsmassage die je leert in je de cursus.

 

Heeft het nog wel effect op mijn huid, heeft al wel geleden onder de zon en natuurlijk al 42-jaar lachen laat ook zijn sporen na.
De huid verbetert enorm door de massages. De doorbloeding wordt verbeterd, stevigheid van de huid hersteld goed dus voor beide een aanrader!

 

Als ik hard gewerkt heb, krijg ik ineens zo’n oude kop. Kan de cursus daar ook bij helpen?
De combinatie van ontspanning en vermoeidheid kan het gezicht tekenen. Met de cursus werk je ook aan ontspanning voor je gezichtsspieren, dus het heeft veel effect.

 

Mijn dochter is soms 5 keer in de nacht wakker. De volgend dag voelt het alsof mijn gezicht in de slaapstand blijft staan. Is daar wat aan te doen?
Ja, door de combinatie van ontspanningsoefeningen en gezichtsmassage zal je gezicht minder tekenen en ervoor zorgen dat je er niet zo moe uitziet als je je voelt.

 

Ik heb altijd een rode neus en wangen. Daar kun je vast niets mee doen, of wel?
Door de massage verbeter je de doorbloeding, verstevig je het bindweefsel en worden de afvalstoffen goed afgevoerd. Dit zie je altijd terug in het gezicht.

 

Heb jij nog een vraag? Stel het mij en ik beantwoord hem graag info@chilax.nl

Ben je al overtuigd en klaar voor je eigen uitdaging? Inschrijven kan hier.

We starten met de volgende online cursus medioe november. Je kan de cursus uitvoeren in je eigen tijd, op je eigen tempo.
Waarom 21 dagen? Je hersenen doen er 21 dagen over om nieuwe verbindingen te maken. Als ik jou in 21 dagen aanleer hoe je zelf kunt werken aan natuurlijke gezichtsverjonging, zit het vast in je patroon en hoef je nóg minder moeite te doen om er stralend uit te blijven zien.

Geplaatst in Gezichtsverjonging.