Voor en na foto’s

De wens is altijd om resultaat te zien, als je voor een behandeling gaat met cosmetische acupunctuur of gezichtsmassages. Ik ben ruim 8 jaar lang bezig en heb niet eerder voor en na foto's gemaakt. Omdat er een aantal haken en ogen aan vast zitten. Allereerst is op een foto heel lastig te zien als de huid zachter wordt. Ten tweede is een rimpel soms zachter geworden, maar de door de lichtinval creëert het wel een schaduw, waardoor het niet beter lijkt. Maar denk eens in. Een diepe, strakke fronsrimpel staat op iemand zijn voorhoofd, bijna getatoeëerd. De rimpel is heftig aanwezig en de huid rondom de rimpel is strak, waardoor de rimpel volledige aandacht krijgt.

Je krater wordt een beekje

Na een massage of cosmetische acupunctuur staat de rimpel niet meer strak, maar is hij zacht geworden. Je kun het je zo voorstellen, maar dit vastleggen op de foto is heel lastig. Een diepe rimpel wordt in kleine beetjes steeds minder diep. Op een gegeven moment kun je de 'bodem' van een rimpel zien en wordt hij langzaam iets breder. Alles wordt zachter, je oogopslag wordt opener en je gaat stralen. Dit alles is goed zichtbaar, maar met een beetje schaduw op de foto direct niet te zien.

Voor en na foto's, ik ga het toch doen

Omdat jullie toch graag willen zien wat een verschil er kan ontstaan heb ik een paar foto's gemaakt en zal ik in de toekomst nog meer foto's proberen te maken.

Meer weten? Kijk op gezichtsverjonging via deze link.
voor en na

natuurlijke botox

 

voor en na massage

 

Ervaringen

De eerste behandeling skin needling was wel gevoelig. Ik heb zelf een dunne huid en was bang voor de hoeveelheid naaldjes en de intensiviteit. Judith heeft me gerustgesteld. De behandeling was intensief, maar goed te doen en het resultaat direct dezelfde avond zichtbaar. Wauw wat heb ik een zachte huid gekregen! Ik heb direct de volgende dag gebeld voor een nieuwe afspraak.” Christie

" In eerste instantie kwam ik voor het ' grote onderhoud'  maar ondertussen ben ik verslaafd aan de gezichtsmassages. Ze helpen niet alleen om er jonger uit te zien, maar ze zijn ook zalig. Ontspanning op en top! Ik weet nu niet meer of ik voor de gezichtsverjonging kom, of de ontspanning. Ik heb direct een pakket afgesloten zodat ik met regelmaat even tijd voor mijzelf inplan. Kijk er elke keer naar uit!" Muriel