Stralend gezicht

Stralend gezicht, dat is wat ik wil. De mooiste versie van mijzelf zijn. Een jong en frisse uitstraling, waarbij je wel mag zien dat ik ouder wordt, maar wel mooi oud.

Laat zien wie je werkelijk bent

Onze persoonlijkheid en levenswijsheid staan op ons gezicht geschreven met wallen, rimpels en kuiltjes. Maar teveel oneffenheden leiden juist af van onze innerlijke schoonheid. Maak jezelf weer zichtbaar zoals je werkelijk bent. Met natuurlijke gezichtsverjonging.

Wil je weten welke behandeling het beste past bij jou en je klachten?

Kijk op de uitgebreide website van Gezichtsverjonging

Gezichtsverjonging

Gezichtsverjonging is een volkomen natuurlijke methode om je gezicht ontspannen en gaver te maken. Je huid wordt gladder, krijgt meer kleur en wordt soepeler en zachter. Met skin needling, cosmetische acupunctuur en gezichtsmassage biedt Chilax je een 100% natuurlijke weg naar schoonheid.

Kijk op de uitgebreide website van Gezichtsverjonging

stralend gezicht met Chilax

Huidverzorging

We smeren vaak allerlei zalfjes en poedertjes op ons gezicht om er mooier van te worden. Vaak is dat meer een belasting dan verzorging voor je huid. Chilax helpt je graag om je gezicht werkelijk verzorgd en mooi te laten stralen. Kies voor een zorgvuldige, heerlijk ontspannende massage, skin needling of cosmetische acupunctuur om je gezicht te laten stralen. Net als jij.

Gun jezelf een gezichtsbehandeling. Maak nu een afspraak.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Heerlijk om weer eens een behandeling gezichtsverjonging te hebben en gratis nekmassage! Super!

Marjet

Mijn man had me uitgelachen toen ik bezig was met mijn gezichtmassage. Nu is hij helemaal om. Elke avond moet ik zijn gezicht masseren. De resultaat mag er wezen. Die mannen toch. Hij sliep al meer dan een jaar slechts. Sinds hij hij gestart is met de massage slaapt hij echt goed. Wat een massage niet goed voor is. Binnenkort ga ik de gezichtverjonging in 21 dagen doen. Hij wacht met smart. Hihi

Nathalie

Judith, is persoonlijk, zeer betrokken, vakkundig en levert maatwerk. Het resultaat is een natuurlijke en ontspannen uitstraling zonder de hele harde lijnen.

Grace