soep tegen verkoudheid

Soep tegen verkoudheid

Word je al gek van de watten in je hoofd na één dag? Of vind je het prima om een week met een snotneus rond te lopen? Het seizoen van de Wind-Koude invasie (verkoudheid) is weer begonnen, zoals we dat in T.C.M. zeggen. Koud en winderig weer belast ons immuunsysteem en veroorzaakt heel wat gesnotter. Versterk je immuunsysteem met Bitterkruid.  Ben je geveld door de kou en ben je verkouden? De soep tegen verkoudheid kun je in een vroeg stadium gebruiken, om snel van je gesnotter afkomen.

Ingrediënten voor soep tegen verkoudheid

Heldere bouillon, kool, wortel, verse gember, lente-ui en knoflook

Bereiding

Snij de kool, wortel en gember fijn. Kook in een heldere bouillon de fijn gesneden kool, wortelen en gember gaar. Voeg aan het einde gesneden lente-ui en knoflook toe. Neem deze soep en laat voedingsmiddelen als vlees, zuivel, brood en suiker staan. Deze producten verergeren slijmvorming. Ga lekker onder de wol en zweten maar! Zo trekt de kou, het virus weer uit je lijf en voel jij je snel weer fit en vitaal.

Mijn doel voor jou is meer energie en meer vitaliteit

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Aansterken na de verkoudheid

Een hardnekkige verkoudheid kan lang duren en je energie opslurpen. Sterk je niet snel genoeg aan, na een verkoudheid, kun je altijd langskomen voor een behandeling acupunctuur. Acupunctuur versterkt je immuunsysteem, werkt aan je balans en brengt je direct vitaliteit en energie. Ideaal om te doen nadat je ziek bent geweest.

 

Gezondheid is werk in wording

Geplaatst in Voeding.