Gespreksgroepen

Overgang ervaringen delen

Als meisje en jonge vrouw kreeg ik wel informatie over de menstruatie en over seksualiteit, maar niet over de overgang. Dat moest ik zelf ontdekken, zoals zoveel vrouwen dat doen.
Met de Overgangs-gespreksgroepen kunnen we onze eigen informatie en ervaringen delen met elkaar. Tijdens de gezellige en ontspannen bijeenkomsten wisselen we onze beste tips uit en onze vondsten over wat helpt bij vrouwenklachten. Zo ondersteunen we elkaar om de overgang niet alleen goed door te komen, maar er ook samen een waardevolle fase van ons leven van te maken.

Meer informatie over gespreksgroepen

Glimlach alvast naar wie je aan het worden bent

Persoonlijk behandelplan bij overgangsklachten

Bij Chilax gaan we ervan uit dat elk mens verschillend is. Daarom heeft ook elke vrouw in de overgang een puur persoonlijke ondersteuning nodig voor haar vrouwenklachten. We starten daarom elke behandeling met een persoonlijk gesprek en klassieke polsdiagnostiek uit de Traditionele Chinese Geneeswijze.

Aan de hand van je eigen reactiepatronen en je lichamelijke en geestelijke symptomen stellen we in overleg een behandeling vast. Daarin combineren we alle technieken waarvan Chilax gebruikt maakt. Omdat we weten dat ze werken.

De overgang is niet maakbaar

Je kunt 'm wel gemakkelijker doorkomen