Energie

Snel moe? Slechte nachtrust? Futloos? Weinig energie?

Als je energiehuishouding niet goed in balans is kun je op heel verschillende terreinen van je leven klachten krijgen.
Ongemak als stress, vermoeidheid, maar ook snel geirriteerd zijn en zelfs overgewicht, driftbuien of juist over je heen laten lopen kunnen veroorzaakt worden door te weinig energie. Ook geen zin in seks of juist dwangmatig met seks bezig zijn kan voortkomen uit een verstoorde energiebalans. Bij Chilax maken we er werk van.
Na een persoonlijk gesprek stellen we een behandeling vast met bijvoorbeeld acupunctuur, massage en een passend dieet. Zo krijg je na een paar behandelingen al weer meer energie en verdwijnen de klachten.

Mijn doel voor jou is meer energie en meer vitaliteit.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

De Chilaxmethode boekt goede resultaten bij energie-gerelateerde klachten

Stress en spanning

Futloosheid en vermoeidheid

Seksualiteit

Stemmingswisselingen

Emotionaliteit

Menstruatie

Overgang

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik ga al een jaar regelmatig naar Judith. Altijd fijn, die massages. Afgelopen week niet alleen fijn, maar ook mooi: Judith voelde feilloos aan dat er emotionele spanning opgeslagen zat tussen mijn schouderbladen. Door één aanraking kwamen bij mij de tranen. Ze paste haar massage aan, en ik voelde me op mijn gemak om dan ook maar de spanning eruit te laten stromen. Mijn ‘pijnbrok’ tussen mijn schouders was de volgende ochtend weg, fantastisch!

Lianne

Tijden lang voelde ik mij futloos. Als ik uit bed stapte was ik moe. Na een paar behandelingen bij Chilax had ik weer veel energie.

Bianca