meer bewegen in het nieuwe jaar

Meer bewegen in het nieuwe jaar

De beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het een jaar mag worden voor je, met niet teveel stress, met voldoende energie, vitaliteit en vooral een stralend jaar!

Heerlijk heb ik zitten snoepen de afgelopen maand, wijntjes gedronken, teveel en te laat gegeten en te weinig bewogen. Vanaf volgende week pak ik mijn ritme weer op, waarbij ik tijd en ruimte laat voor ontspanning en beweging.

Bewegen doe ik doe thuis, elke dag, met deze fijne meridiaanoefeningen. Het zorgt ervoor dat ik minder kraak als ik uit mijn bed stap in de ochtend, meer energie krijg, de dag rustig af kan sluiten en mijzelf flexibeler voel. Dat gun ik jou ook in het nieuwe jaar, dus deel ik de oefeningen hier met je.

Download hier de meridaanstrekkingen en ik wens je veel flexibiliteit

Judith Huinink

Gezondheid is werk in wording

Geplaatst in ontspannen, preventie.