Ontspanning

Ontspanningsmassage

Even helemaal niks. Liggen. Genieten. Een ontspanningsmassage is vooral lekker om te ondergaan. Maar een ontspanningsmassage bij Chilax is nog veel meer. Het lichaam en de geest hebben beiden even pauze. We kunnen uitrusten en bijkomen van de alledaagse drukte. Ons kwebbelhoofd komt even tot rust, zodat onze creativiteit weer een kans krijgt. We kunnen onze zorgen een klein beetje relativeren. Zo is een ontspanningsmassage een klein feestje voor jezelf. Om er daarna weer energiek tegenaan te kunnen.

Gun jezelf een heerlijk uurtje vakantie met ontspanningsmassage

 

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik loop al jaren met spierpijn in mijn nek. Ik heb al aardig wat oefeningen geprobeerd. Judith liet mij zien en voelen dat juist een zachte aanpak een heleboel resultaat oplevert. Ik kom lichamelijk en geestelijk tot rust. Aanrader!

Marieke

Wanneer ik er behoefte aan heb maak ik een afspraak voor een gezichtsmassage: ook heel heilzaam na een periode van hard werken. En een ontspanningsmassage van het hele lichaam geeft een hoop energie. Bij Chilax krijg ik alle behandelingen op maat. Judith leest mij heel snel, signaleert en anticipeert op het moment waardoor iedere behandeling iets anders  is. Ik lijk precies te krijgen wat ik nodig heb en dat maakt Chilax voor mij tot een groot succes en een aanrader voor iedereen.

Renske