Gezondheid

Ook bij chronische klachten

Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Een weekje de griep hebben hoort er bij. Maar als je steeds een slechte gezondheid houdt, is het tijd om in te grijpen. Je eigen huisarts of specialist geeft je bij chronische klachten soms het bericht dat je er maar mee moet leren leven. Maar de symptomen van chronische klachten kunnen vaak goed worden behandeld met acupunctuur of kinesiologie, in combinatie met gezonde voeding, beweging en voldoende ontspanning.
Buikpijn, spastische darm, hoofdpijn, migraine, jeuk of andere huidklachten, allergieën verminderen vaak of verdwijnen zelfs na een aantal behandelingen.
De juiste aanpak vinden we samen.

Gezondheid en gezondheidsklachten

gezondheid
 Acupunctuur kan goede resultaten geven bij

Chronische klachten

Pijnklachten

Slapeloosheid

Allergieën

Overgangsklachten

Gewichtsproblemen (afvallen of aankomen)

Vermoeidheid

Voor behandeling en vergoeding van de verzekering heb je geen verwijsbrief van je huisarts nodig. De behandelingen gaan niet van je eigen risico af.

Maak een afspraak voor een proefbehandeling met acupunctuur

 

Gezondheid is werk in wording

Gezond zijn is wat iedereen graag wil en zie ik als grootste goed. Ziek worden doen we allemaal. Alleen hoe ga je met je ziek-zijn om? Hoe zorg je dat je zo snel mogelijk hersteld? Of kun je voorkomen dat je ziek wordt en gezond blijft? Ik geloof heel erg in de Chinese aanpak om preventief te werken. Zorg dragen voor jezelf zodat je niet ziek wordt. Daarom is gezondheid ook een werkwoord voor mij. Gezondheid is werk in wording. Wil je meer weten over mijn visie en werkwijze? Lees het hier.

 

 

"Judith heeft mij middels acupunctuur afgeholpen van allerlei klachten zoals hooikoorts en hevige hoofdpijn. Ik kom altijd bijzonder ontspannen bij Judith vandaan en dan kan ik de week weer een stuk relaxter tegemoet zien." Miranda